Ακολουθήστε μας
  facebook   youtube
ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΘΗΛΥΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Ένα βιβλίο για τον μαγικό κόσμο των κρυστάλλων και των ορυκτών και τις θεραπευτικές τους ιδιότητες. Ανακαλύψτε τον και επιτρέψτε να γίνει ο καθοδηγήτης σας στην εσωτερική σας αναζήτηση. Shakila Ιωάννα Μπράτη.
 
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Εισάγετε το e-mail σας αν θέλετε να εγγραφείτε στην λίστα αλληλογραφίας μας

E-mail

» Σεμινάρια

ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΘΗΛΥΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η ομάδα ενδυνάμωσης και πνευματικότητας Blossoming Goddess αποτελεί ένα κομμάτι εύφορης, πνευματικής Γης για την άνθηση του σπόρου της σύνδεσης με τη Θεά.

Ο τρόπος συνεργασίας και δράσης στα πλαίσια της ομάδας εκτείνεται ως τα πέρατα της γης, εξερευνώντας κάθε κουλτούρα, με την παράδοση, τα ενεργειακά της εργαλεία και την κάθε είδους προσφορά της στην ανάπτυξη του πνεύματος.

Μέσα από διαλογισμό, βιωματικές ασκήσεις, ενεργειακές τεχνικές, καλλιτεχνικές δραστηριότητες και ομαδική συνεργασία, τα μέλη του Blossoming Goddess μπαίνουν στην προσωπική τους αναζήτηση με πολύτιμους συντρόφους, ανακαλύπτοντας έτσι ευκολότερα τη σύνδεση με το Ιερό Θηλυκό Αρχέτυπο, τα δώρα που Αυτό προσφέρει, όπως και τη δημιουργική δύναμη που πηγάζει από την έμπνευση που χαρίζει.

Η επικοινωνία με το Ιερό Θηλυκό είναι ένας δρόμος μυστηριακός, γεμάτος εναλλαγές, περιπέτεια, μικρά και μεγάλα θαύματα. Είναι γεμάτος χάρη και γοητεία και, πέρα από κάθε ευλογία που προσφέρει, πάνω από όλα μπορεί να γεμίσει τη ζωή με χρώμα και πάθος, κάνοντας το προσωπικό, πνευματικό ταξίδι του κάθε ενός μία φανταστική, πανέμορφη ιστορία αναζήτησης και ανακάλυψης του Εαυτού.

Απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής, λόγω περιορισμένων θέσεων.

Συναντήσεις 2 ωρών.

Ημέρα και ώρα: Κάθε Τρίτη, 18.00 - 20.00

 


» Βιογραφικό » Σεμινάρια » Video » Άρθρα
Shakila Ιωάννα Μπράτη Τηλέφωνο +30 6974455759 E-mail: info@shakila.gr greek english