Ακολουθήστε μας
  facebook   youtube
ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
Ένα βιβλίο για τον μαγικό κόσμο των κρυστάλλων και των ορυκτών και τις θεραπευτικές τους ιδιότητες. Ανακαλύψτε τον και επιτρέψτε να γίνει ο καθοδηγήτης σας στην εσωτερική σας αναζήτηση. Shakila Ιωάννα Μπράτη.
 
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Εισάγετε το e-mail σας αν θέλετε να εγγραφείτε στην λίστα αλληλογραφίας μας

E-mail

» Σεμινάρια

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Σε μία εποχή γεμάτη από ενεργειακές επιθέσεις, όπου βιώνουμε τον αρνητισμό σαν καθημερινό σύμπτωμα και καταλήγουμε να το αγνοούμε, ως απλό σημείο των καιρών, είναι πλέον απαραίτητο να δράσουμε υπέρ του εαυτού μας. Εμείς είμαστε αυτοί που οφείλουμε να δομήσουμε την άμυνά του συστήματός μας και να προασπίσουμε την υγεία, την ισορροπία και την καθαρότητα του προσωπικού, ενεργειακού μας χώρου. Αυτό το σεμινάριο είναι αφιερωμένο στην ψυχική μας επιβίωση, με στόχο την ισορροπία και την κάθαρσή μας σε όλα τα επίπεδα.

Θα δούμε πόσο πρακτικές μπορούν να είναι απλές ασκήσεις μέσα στην καθημερινότητα μας και πόσο σημαντικοί ενεργειακοί βοηθοί μπορούν να βρεθούν παντού γύρω μας, από τα μπαχαρικά τις κουζίνας μας, ως τους μεγάλους πολεμιστές της Γης, τα Ορυκτά. Θα μελετήσουμε αιθέρια έλαια, βότανα και σύμβολα με συγκεκριμένη δυναμική εξαιρετική, για την απώθηση και τη διάλυση της αρνητικότητας.

Θα δούμε πως μπορούμε να κατασκευάσουμε Μανταλα προστασίας για τη φύλαξη του σπιτιού μας από τις εισβολές, τρόπους να ισχυροποιήσουμε την αύρα μας και να καθαρίσουμε τα ενεργειακά μας κέντρα και σώματα, σε όλα τα επίπεδα και τις διαστάσεις μας. Θα μάθουμε πως να απελευθερώσουμε το γενεαλογικό μας δέντρο από τις αρνητικές επιρροές του παρελθόντος.

Ένα σεμινάριο που θα μας καθοδηγήσει βήμα βήμα στο πώς θα απελευθερωθούμε από την αρνητική ενέργεια και με διάφορους τρόπους και τεχνικές, μπορούμε να ανοίξουμε τα φτερά μας και να κατακτήσουμε τη ζωή, ελεύθεροι και αγνοί, με την ενέργειά μας ακέραιη.

Η εκπαίδευσή μας στο πώς μπορούμε να κρατήσουμε εμάς, το χώρο μας και την οικογένεια μας ασφαλή είναι το πιο ιερό μας καθήκον.

Σεμινάριο 2 ημερών

Ημερομηνία: 27 - 28 Φεβρουαρίου, Σάββατο και Κυριακή

Ώρες: 10.00 - 17.00

Απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής, λόγω περιορισμένων θέσεων


» Βιογραφικό » Σεμινάρια » Video » Άρθρα
Shakila Ιωάννα Μπράτη Τηλέφωνο +30 6974455759 E-mail: info@shakila.gr greek english