Ακολουθήστε μας
  facebook   youtube
Ένα βιβλίο για τον μαγικό κόσμο των κρυστάλλων και των ορυκτών και τις θεραπευτικές τους ιδιότητες. Ανακαλύψτε τον και επιτρέψτε να γίνει ο καθοδηγήτης σας στην εσωτερική σας αναζήτηση. Shakila Ιωάννα Μπράτη.
 
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Εισάγετε το e-mail σας αν θέλετε να εγγραφείτε στην λίστα αλληλογραφίας μας

E-mail

Μασάζ » Θεραπευτική Μάλαξη

Η μάλαξη θεωρείται ως η αρχαιότερη και πιο γνωστή θεραπευτική μέθοδος που χρησιμοποίησε ο άνθρωπος στην προσπάθεια του να αντιμετωπίσει τον πόνο, βλαπτικούς παράγοντες αλλά και για τόνωση της ενέργειας του οργανισμού καθώς επίσης και ως μέθοδο πρόληψης.

Σε αυτή τη τεχνική, όσο παλιά και αν είναι έχουμε προσθέσει γνώσεις, επίσης παλιές, για να έχουμε το ύψιστο αποτέλεσμα σε όποιο μυοσκελετικό πόνο και αν χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε. Συνδυάζουμε γνώσεις δακτυλοπίεσης σε σημεία που απελευθερώνουν τον πόνο, Ταυλανδέζικο πήλινο σκεύος το οποίο θερμαίνει τους μυς ώστε να δουλέψουμε πιο βαθιά και πιο αποτελεσματικά, Μόξα, Στρέτσινγκ, Κρούσεις και πολλά ακόμη συστήματα και τεχνικές μπλέκονται σε ένα συνδυασμό που κάθε φορά είναι μοναδικός σε σχέση με τις δυσκολίες που μπορεί να παρουσιάσει το κάθε σώμα. 

Η μάλαξη αποτελεί μια αποτελεσματική φυσική και χωρίς φάρμακα μέθοδο αντιμετώπισης και αποκατάστασης διαφόρων οργανικών και μυοσκελετικών παθήσεων, προωθώντας παράλληλα την ευεξία και την διατήρηση της υγείας.

Βασικός στόχος της θεραπευτικής μάλαξης είναι η επίτευξη της ομαλής και ανεμπόδιστης ροής της ζωτικής ενέργειας, προκειμένου ο άνθρωπος να απολαμβάνει το μέγιστο δυναμικό της, βιώνοντας ταυτόχρονα την αρμονία σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξης του.

Shakila Ιωάννα Μπράτη Τηλέφωνο +30 6974455759 E-mail: info@shakila.gr greek english