Ακολουθήστε μας
  facebook   youtube
Ένα βιβλίο για τον μαγικό κόσμο των κρυστάλλων και των ορυκτών και τις θεραπευτικές τους ιδιότητες. Ανακαλύψτε τον και επιτρέψτε να γίνει ο καθοδηγήτης σας στην εσωτερική σας αναζήτηση. Shakila Ιωάννα Μπράτη.
 
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Εισάγετε το e-mail σας αν θέλετε να εγγραφείτε στην λίστα αλληλογραφίας μας

E-mail

Μασάζ » Ταϋλανδέζικο

Ταϋλανδέζικο Mασάζ

Το Ταϋλανδέζικο μασάζ γίνεται χωρίς την χρήση λαδιών ή άλλων βοηθημάτων, με τον δέκτη να φοράει άνετα, κατά προτίμηση βαμβακερά ρούχα. Οι περισσότερες τεχνικές εφαρμόζονται με τον δέκτη να βρίσκεται ξαπλωμένος πάνω σε στρωματάκι στο πάτωμα (είτε μπρούμυτα, είτε ανάσκελα είτε στο πλάι) ενώ σε κάποιες τεχνικές ο δέκτης βρίσκεται σε καθιστή θέση και πάλι στο πάτωμα.

Το Ταϋλανδέζικο μασάζ αποτελείται από πιέσεις σε ειδικά σημεία του σώματος για την απελευθέρωση και ενίσχυση της ροής της ενέργειας των εσωτερικών μας οργάνων και από ήπιες διατάσεις για να χαλαρώσει το σώμα και να υποχωρήσουν οι εντάσεις και οι πόνοι. Το Ταϋλανδέζικο μασάζ είναι ολιστικό, δηλαδή στηρίζεται στις παραδοσιακές θεραπευτικές θεωρίες της Ανατολής και ως εκ τούτου χειρίζεται σε κάθε συνεδρία ολόκληρο το σώμα από τα δάχτυλα των ποδιών έως την κορώνα της κεφαλής, αντιμετωπίζοντας το σώμα ως ένα ενιαίο σύνολο, άρρηκτα συνδεδεμένο με τα συναισθήματα και την ψυχή του ανθρώπου.

Εκτός των όποιων ειδικότερων επιδράσεων, γενικά με το Ταϋλανδέζικο μασάζ πετυχαίνουμε τα εξής:

Χαλαρώνουμε από την νευρική ένταση, την κούραση και τις μυικές κράμπες Δίνουμε τόνο και ευλυγισία στους τένοντες, τους μύες και τις αρθρώσεις μας Διεγείρουμε την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, ενεργοποιώντας το ανοσοποιητικό σύστημα και τις αποτοξινωτικές λειτουργίες του σώματος Βελτιώνουμε την γενική φυσική μας κατάσταση αποκτώντας μακροζωία

Ταϋλανδέζικο Mασάζ
Shakila Ιωάννα Μπράτη Τηλέφωνο +30 6974455759 E-mail: info@shakila.gr greek english