Ακολουθήστε μας
  facebook   youtube
Ένα βιβλίο για τον μαγικό κόσμο των κρυστάλλων και των ορυκτών και τις θεραπευτικές τους ιδιότητες. Ανακαλύψτε τον και επιτρέψτε να γίνει ο καθοδηγήτης σας στην εσωτερική σας αναζήτηση. Shakila Ιωάννα Μπράτη.
 
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Εισάγετε το e-mail σας αν θέλετε να εγγραφείτε στην λίστα αλληλογραφίας μας

E-mail

Τεχνικές » Κρυσταλικά βάμματα

Τα βάμματα δρουν ως αλχημιστική φόρμουλα μετατροπής της ενέργειας μας. Βοηθούν ψυχοσυναισθηματικές διαδικασίες που μας μπλοκάρουν, να εξελιχθούν, ούτως ώστε να βιώσουμε την υγεία σε όλα μας τα επίπεδα.
ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ


Όταν υπάρχει ένα αίσθημα «βρωμιάς» ή η πεποίθηση ότι φέρνουμε κάτι σκοτεινό επάνω μας που μας εγκλωβίζει. Απελευθερώνει σε όλα τα επίπεδα και όλες τις διαστάσεις μας από την αρνητική ενέργεια. αποτοξινώνει όλο μας το σύστημα, ενεργειακά και σωματικά, ακόμα και επίμονες, αρνητικές σκέψεις.

ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ
ΚΑΘΑΡΣΗ ΑΠΟ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ


Για ανθρώπους που έχουν μέσα τους ένα μόνιμο φόβο ότι κάτι κακό θα τους συμβεί. Πιστεύουν ότι τους «γλωσσοτρώνε», ότι έχουν δεχτεί κατάρα ή μάγια ή ακόμα ότι είναι αμαρτωλοί και πληρώνουν για αυτό.  Ένας συνδυασμός που εξαγνίζει σε όλα τα πεδία, αποδεσμεύει από όποια μορφή αρνητικής ενέργειας και αν έχει προσκολληθεί επάνω τους, όπως και από εισβολές κάθε είδους. Τους βοηθά να νιώσουν πραγματικά προστατευμένοι και ασφαλείς με τις ενέργειες του φωτός.

ΚΑΘΑΡΣΗ ΑΠΟ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ
ΑΠΟΚΟΠΗ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΓΚΙΣΤΡΙΑ

Ένα βάμμα για αυτούς που πιστεύουν ότι πρέπει να παραδώσουν τον εαυτό τους στον άλλο για να αγαπηθούν, χάνοντας έτσι τα όρια τους, όσους αποδέχτηκαν συνειδητά ή ασυνείδητα το ρόλο του μάρτυρα και του ενεργειακού τροφού, για να αποδείξουν την αγάπη τους, αλλά και για αυτούς που το αυρικό τους πεδίο είναι τόσο αδύναμο, ώστε καταλήγουν να δέχονται μονίμως εισβολές. Διαχωρίζει δυναμικά το συναίσθημα και το πάθος από το νου, ώστε να μπορούν να δουν καθαρά τι συμβαίνει. Φέρνει την ενέργεια ξανά στο κέντρο της, απελευθερώνει από προσκόλληση σε ανθρώπους και καταστάσεις που μας βλάπτουν. Ενεργοποιεί τον αυτοέλεγχο και τη θέληση να πάρουμε τη δύναμη μας πίσω. Θεραπεύει τη θλίψη, το παράπονο και την πίκρα που έχουν ως αιτία ότι οι άλλοι δεν αντιλήφθηκαν όσα εμείς δώσαμε.

ΑΠΟΚΟΠΗ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΓΚΙΣΤΡΙΑ
ΓΕΝΙΚΗ ΤΟΝΩΣΗ

 

Για όσους νιώθουν ότι έχουν εξαντληθεί για κάποιο λόγο, συναισθηματικό, σωματικό ή νοητικό, προσπαθώντας να διεκδικήσουν τη «λάμψη» που νομίζουν ότι δεν έχουν. Τονώνει σε όλα τα επίπεδα, δίνει ενέργεια, νοητική αντίληψη και σθένος να εκφράσουν τα πιστεύω τους. Τους βοηθά να αντιληφθούν τι προσφέρουν στους άλλους και να το εκτιμήσουν. Αποκρυσταλλώνει μέσα τους, σταδιακά, του πόσο πολύτιμοι είναι.

ΓΕΝΙΚΗ ΤΟΝΩΣΗ
ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ

Για ανθρώπους που εξάντλησαν όλους τους πόρους της ζωτικής τους ενέργειας και έτσι τώρα νιώθουν ότι όλα καταρρέουν γιατί δεν έχουν τη δύναμη να τα στηρίξουν πια. Ένα γενικά τονωτικό βάμμα. Δίνει ενέργεια, ζωτικότητα και αναζωογονεί σε όλα τα επίπεδα.

ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ
ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΑΣ

 

Για ανθρώπους που έχουν καταπιέσει τη δύναμη τους, δεν την έχουν πραγματικά αντιληφθεί και έτσι δεν έχουν εκφράσει το δυναμικό τους. Τονώνει την ενέργεια, επεκτείνει την αύρα και βοηθά να δημιουργηθεί περισσότερος μαγνητισμός γύρω τους. Δίνει θάρρος, αυτοπεποίθηση και την πίστη ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Φέρνει γενική ευημερία στη ζωή.

ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΑΣ
ΓΕΙΩΣΗ, ΔΥΝΑΜΗ, ΘΑΡΡΟΣ

 

Όταν υπάρχει δυσκολία να γειωθούν οι ιδέες που υπάρχουν, όπως και έλλειψη δύναμης για τη δημιουργία των οραμάτων, η οποία αφήνει μια αίσθηση πίκρας και πολλά ανικανοποίητα συναισθήματα. Κινητοποιεί τη θέληση για δράση, καθώς και το σθένος να θέσουμε όρια σε καταστάσεις και ανθρώπους. Ξυπνά την αποφασιστικότητα για να βάλουμε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια μας.

ΓΕΙΩΣΗ, ΔΥΝΑΜΗ, ΘΑΡΡΟΣ
ΝΟΗΤΙΚΗ ΤΟΝΩΣΗ

 

Όταν υπάρχουν διασκορπισμένες σκέψεις, θολούρα στο μυαλό και αδυναμία νοητικής επικέντρωσης σε ό,τι κάνουμε. Τονώνει τη διάθεση για μελέτη σε εποχή εξετάσεων. Γενικά καθαρίζει και ενδυναμώνει το νου, καθώς και τη διανοητική δραστηριότητα. Βοηθά στην αποστήθιση καθώς και στη σταθερότητα στη μελέτη.

ΝΟΗΤΙΚΗ ΤΟΝΩΣΗ
Shakila Ιωάννα Μπράτη Τηλέφωνο +30 6974455759 E-mail: info@shakila.gr greek english