Ακολουθήστε μας
  facebook   youtube
Ένα βιβλίο για τον μαγικό κόσμο των κρυστάλλων και των ορυκτών και τις θεραπευτικές τους ιδιότητες. Ανακαλύψτε τον και επιτρέψτε να γίνει ο καθοδηγήτης σας στην εσωτερική σας αναζήτηση. Shakila Ιωάννα Μπράτη.
 
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Εισάγετε το e-mail σας αν θέλετε να εγγραφείτε στην λίστα αλληλογραφίας μας

E-mail

Τεχνικές » Κρυσταλικά & Ενεργειακά θυμιάματα

ΘΥΜΙΑΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΧΩΡΟΥ

Ρίξτε στο μπλέντερ :

1 κουτλ. Σούπας μαύρο λιβάνι

1 χούφτα αποξηραμένα φύλλα φασκόμηλο

1 χούφτα δεντρολίβανο

1 χούφτα απήγανο

1 χούφτα αρτεμισία

½ ματσάκι ύσσωπο

3, 4 αρκευθοκούκουτσα

Αλέστε τα πολύ καλά μέχρι να γίνουν πούδρα. Ρίχνετε μια πρέζα πάνω στα καρβουνάκια και λιβανίζτε το σπίτι σας, χωρίς να ξεχνάτε τις γωνίες. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όσες φορές θέλετε ώστε να έχετε ένα καλό αποτέλεσμα.

Τελειώνοντας ανάψτε ένα κεράκι και βάλτε ένα κατάλληλο ορυκτό για το κάθε δωμάτιο ώστε να ανεβάσετε τις δονήσεις του χώρου σας.

Ροζ χαλαζία στο υπνοδωμάτιο

Κιτρίνη στο  σαλόνι

Αλλά μπορείτε να αγοράσετε ένα κρύσταλλο χαλαζία γεννήτρια και να τον προγραμματίσετε για να καλεί και να αντανακλά στο χώρο σας τις ποιότητες που θεωρείτε ότι έχει ανάγκη. (π.χ. στο γραφείο σας: αντίληψη, διαύγεια, καλές σχέσεις με το συνεργάτη μου, αφθονία).

Μπορείτε να φυλάξετε το θυμίαμα σας σε γυάλινο βάζο.

ΘΥΜΙΑΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΧΩΡΟΥ
ΘΥΜΙΑΜΑ ΑΓΑΠΗΣ

Μερικά αποξηραμένα μπουμπούκια τριανταφυλλου

1 πρέζα αποξηραμένο ιβίσκο

1 πρέζα κρόκο

1 πρέζα άνθη γιασεμί

½  κουτ. Γλυκού σκόνη τζίντζερ

½ κουτ. Σκόνη κανέλας

2-3 πρέζες σανδαλόξυλο

2 κουτα. Σούπας λιβάνι τριαντάφυλλο

Τα αλέθετε στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν μια πούδρα. Λιβανίστε με το ενεργειακ΄οθυμίαμα το χώορ σας, έχοντας το νου σας τι είδους αγάπη θέλετε να έλξετε στη ζωή σας, τι έχετε ανάγκη.

Μπορείτε να επαναλαμβάνετε από μέσα σας "Καλώ την αγάπη σε όλα τα επίπεδα και όλες τις διαστάσεις μου".

Τελειώνοντας τη διαδικα΄σια μπορείτε να ανάψετε ροζ κεριά στο σπίτι, να στολίσετε με λουλούδια και να βάλετε μουσική που ανοίγει την καρδιά σας.

Αν θέλετε να εξελίξξετε την τεχνική σε μια μάνταλα αγάπης βρείτε τη φωτό ενός ζευγαριού ου σας εμπνέει, τοποθετείστε επάνω δύο καρδιές ροζ χαλαζία με το πρόγραμμα να καλέσουν το σύντροφο της ζωής σας. Αν έχετε ήδη σύντροφο και θέλετε να ενδυναμώσετε τη σχέση σας, κάντε ακριβώς την ίδια τεχνική με μια δική σας φωτογραφία σε μια ευτυχισμένη στιγμή σας. Ένας πολύ καλός διαλογισμός που μπορείτε να κάνετε μετά το θυμίαμα της αγάπης είναι ο παρακάτω.

ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Καθίστε χαλαρά κα ιοραματιστείτε αυτό που θέλετε να έλξετε. Νιώστε όσο πιο βαθιά μπορείτε το αίσθημα της αγάπης και αφήστε τον εαυτό σας να ξεχυλήσει από αυτήν, τόσο που να γεμίσει το σπίτι σας, τη γειτονιά, την πόλη και όταν νιώσετε ότι είστε ανοικτοί ενεργειακά, νιώστε ότι καλείτε το σύντροφο σας όπου και να βρίσκεται.

ΘΥΜΙΑΜΑ ΑΓΑΠΗΣ
Εξαγνισμός

Τοποθετήστε σε ένα φυσικό σκεύος (από ξύλο, κέρατο ή μάρμαρο) τα εξής βότανα:

Μία χούφτα φασκόμηλο

Μισή χούφτα δεντρολίβανο

Από μία πρέζα σιναπόσπορο

Ακευθοκούκουτσα

Μαυροκούκι

Προσθέστε στο μείγμα τα εξής ορυκτά:

Αμέθυστο

Μαύρη Τουρμαλίνη

Οψιδιανό

Για να απορροφήσουν τα βότανα τις ενέργειες των ορυκτών ώστε να δυναμοποιηθούν. Αφήστε στον ήλιο και το φεγγάρι για ένα 24ωρο (καλύτερα το φεγγάρι να είναι σε χάση εφόσον θέλετε κάτι να διώξετε ή να εξαγνίσετε). Την επόμενη μέρα ανοίξτε τα παράθυρα του σπιτιού σας, λιβανίστε πολύ καλά γωνίες και εσοχές. Αν θέλετε προσθέστε στο μείγμα και μαύρο λιβάνι. 

Εξαγνισμός
Αγάπη

Χτυπήστε στο γουδί μικρά τριανταφυλλάκια, άνθη γιασεμιού και λεβάντας αποξηραμένα. Όταν γίνουν σκόνη προσθέστε ψιλοκομμένα ξύλα βανίλιας. Όταν το μείγμα είναι έτοιμο, πάρτε 6 τσιπς από ροζ χαλαζία που τα έχετε ήδη καθαρίσει και προγραμματίσει για να έλξετε την αγάπη στη ζωή σας. Τα προσθέτετε και κρατάτε το μείγμα οραματιζόμενη αυτό που λαχταράτε.

Προσθέστε στο καρβουνάκι και λιβανίζετε την αύρα και το χώρο του σπιτιού σας όσο συχνά θέλετε. Μπορείτε να προσθέσετε λιβάνι από τριαντάφυλλο και είναι καλύτερα η παρασκευή αυτού του θυμιάματος να γίνει σε γέμιση σελήνης. Τα κρυσταλλάκια μην τα πετάξετε, θάψτε τα στη γη με πολύ ευγνωμοσύνη για την ενέργεια που σας προσέφεραν.

Αγάπη
Διαλογισμός

Αναμείξτε σανδαλόξυλο με λιβάνι. Αυτό το μείγμα θα το χρησιμοποιήσετε ως βάση με τους ανάλογους συνδυασμούς σε ορυκτά:

Το κάθε ορυκτό που θα εμποτίσει αυτό το μείγμα εξαρτάται από ποια σύνδεση θέλετε να κάνετε. 

Αζουρίτης ή λάπις λάζουλι με μερικές σταγόνες αιθέριου έλαιου μύρου θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε με τους ιερείς της αρχαίας Αιγύπτου και να πάρετε πληροφορίες που αναζητάτε. 

Αγγελίτης με λίγες σταγόνες αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε με το αγγελικό πεδίο. 

Ροζ χαλαζίας με φοινικόροδο θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε με τη θεά Αφροδίτη (αντικαταστείστε στο βασικό μείγμα το λιβάνι με μαστίχα).

Αμέθυστος με λίγες σταγόνες λεβάντας θα σας βοηθήσει να χαλάρωσετε νοητικά. 

Λευκός καλσίτης ή λευκός αποφιλήτης με λίγες σταγόνες λιβάνι είναι εξαιρετικός συνδυασμός για να διαλογιστείτε βαθιά. 

Τα ορυκτά σας πρέπει πάντα να είναι ενεργειακά καθαρισμένα και προγραμματισμένα για να χρησιμοποιούνται για διαλογισμό και ενδυνάμωση ενεργειακών υλικών. 

Ανακατέψτε το μείγμα με το ορυκτό και αφήστε το να πάρει τις ενέργειες της Σελήνης (πάντα σε γέμιση). Τα αιθέρια έλαια προσθέστε τα λίγο πριν τη χρήση. 

Διαλογισμός
Shakila Ιωάννα Μπράτη Τηλέφωνο +30 6974455759 E-mail: info@shakila.gr greek english