Ακολουθήστε μας
  facebook   youtube
Ένα βιβλίο για τον μαγικό κόσμο των κρυστάλλων και των ορυκτών και τις θεραπευτικές τους ιδιότητες. Ανακαλύψτε τον και επιτρέψτε να γίνει ο καθοδηγήτης σας στην εσωτερική σας αναζήτηση. Shakila Ιωάννα Μπράτη.
 
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Εισάγετε το e-mail σας αν θέλετε να εγγραφείτε στην λίστα αλληλογραφίας μας

E-mail

» Σεμινάρια

Η ομάδα ενδυνάμωσης και πνευματικότητας Blossoming Goddess αποτελεί ένα κομμάτι εύφορης, πνευματικής Γης για την άνθηση του σπόρου της σύνδεσης με τη Θεά.
Ένα τριήμερο retreat μόνο για γυναίκες Galini Welness Spa & Resort στα Καμένα Βούρλα, 15-17 Απριλίου. Αυτές τις μέρες, μέσα από διάφορες τεχνικές θα αφήσετε πίσω σας οτιδήποτε σας έχει πληγώσει και έχει δεσμεύσει τη δύναμή σας. Θα αναγεννηθείτε και θα μπορέσετε να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε.
Βρείτε το ζωο δύναμής σας και συνδεθείτε μαζί του μέσα από ένα σαμανικό ταξίδι
Η μήτρα είναι η πηγή της δημιουργίας. Ανακτώντας τη σύνδεση μαζί της, θα μπορέσετε να συναντήσετε το μεγαλείο της θηλυκής σας δύναμης και να δημιουργήσετε τη ζωή που εσείς θέλετε.
Ένα σεμινάριο που θα μας καθοδηγήσει βήμα βήμα στο πώς θα απελευθερωθούμε από την αρνητική ενέργεια και τις επιρροές της σε διάφορους τους τομείς της ζωής μας
Μέσα από αυτό το σεμινάριο, εξερευνούμε τις δυνάμεις ενός ιχνηλάτη του Σύμπαντος: την τράπουλα Ταρώ.
Για τη φυσική επιστήμη οι κρύσταλλοι είναι υπέροχοι θησαυροί πληροφορίας πάνω στη γεωλογική δομή του πλανήτη μας.
Η ανακάλυψη το προσωπικού στόχου ανανεώνει άμεσα τη ζωή με μία πνοή χαράς και δημιουργικότητας, σαν μία έκρηξη δύναμης και ζωντάνιας. Πόσες φορές δεν έχετε αναρωτηθεί αν είστε στο σημείο που θα θέλατε ή αν η ζωή σας έχει το νόημα που τις αξίζει;
Ένα μαγικό αντικείμενο με εξαιρετική δύναμη, που βοηθά να καούν μέσα του όλα όσα θέλετε να αφήσετε πίσω σας από το παρελθόν και ότι δεν επιθυμείτε πλέον να σας επηρεάζει, απορροφώντας και εκμηδενίζοντας κάθε στοιχείο αρνητισμού.
Shakila Ιωάννα Μπράτη Τηλέφωνο +30 6974455759 E-mail: info@shakila.gr greek english