Ακολουθήστε μας
  facebook   youtube
Ένα βιβλίο για τον μαγικό κόσμο των κρυστάλλων και των ορυκτών και τις θεραπευτικές τους ιδιότητες. Ανακαλύψτε τον και επιτρέψτε να γίνει ο καθοδηγήτης σας στην εσωτερική σας αναζήτηση. Shakila Ιωάννα Μπράτη.
 
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Εισάγετε το e-mail σας αν θέλετε να εγγραφείτε στην λίστα αλληλογραφίας μας

E-mail

Τεχνικές » Κρυσταλλικά Ιάματα

Κρυσταλλικά ιάματα

Κρυσταλλικά ιάματα

Τα κρυσταλλικά ιάματα είναι ένας από τους πιο αρμονικούς τρόπους να βρούμε την ισορροπία μας μέσα από την δύναμη της φύσης και συγκεκριμένα από το ορυκτό βασίλειο.

Μια μέθοδος που δεν στοχεύει μονό σε ένα σημείο τις ύπαρξης μας αλλά στην ολιστική εναρμόνιση μας. Λίγο πολύ πια όλη έχουμε ακούσει για το πόσο πολύπλευρη είναι η ύπαρξη μας. Όλη έχουμε ακούσει λέξεις όπως κάρμα, αρνητικές επιρροές από το γενεαλογικό μας δέντρο, δομές τις προσωπικότητας μας, και τόσα άλλα που μπορούν να προκαλέσουν τροχοπέδη στην όποια ανάπτυξη μας.  Σε αυτό το μικρό άρθρο, θα δούμε με πιο τρόπο μπορούμε να συνεισφέρουμε το καλύτερο στην πορεία μας.

Ας αρχίσουμε από το πιο βασικό. Πως παρασκευάζουμε ίαμα κρυστάλλων.

Τοποθετούμε το ενεργειακά καθαρά ορυκτό σε ένα διάφανο γυάλινο σκεύος χωρίς κανένα σχέδιο πάνω του μαζί με νερό πηγής ή φίλτρου. Το αφήνουμε στον ήλιο από την ανατολή έως την δύση. Σε αυτό το διάστημα το νερό μας αποτυπώνει την ενεργειακή δομή του κρύσταλλου και την μεταφέρει μέσα μας καθώς το πίνουμε.

Τοποθετούμε το ίαμα μας σε σκούρο γυάλινο μπουκάλι με δοσομετρητή, προσθέτουμε ένα δαχτυλάκι κονιάκ για να το συντήρηση. Καταναλώνουμε από το ίαμα 20 σταγόνες καθημερινά μοιρασμένες σε τέσσερες ίσιες δόσεις την ημέρα. Καλό είναι να μην είναι κοντά σε γεύμα. 
Για το καθαρισμό ορυκτών σας έχω δόσει πληροφορίες σε προηγούμενο άρθρο. 

Αν συνειδητοποιήσετε ότι αποτελούμαστε από 60% νερό αντιλαμβάνεστε εύκολα πώς το ενεργειακό μήνυμα μεταφέρετε και εξαπλώνετε στο σώμα μας.

Μερικά ιάματα και πώς μπορούν να μας βοηθήσουνε σε διαφόρους τομείς.

Μάτι Τίγρης

Φυσικό επίπεδο – τονώνει την σεξουαλική μας διάθεση και το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Ψυχολογικό – δυναμώνει την αυτοπεποίθηση μας και την τόλμη μας όπως και την πίστη μας για να διεκδικήσουμε ότι μας αξίζει.

Πνευματικό επίπεδο – βοήθα να πάρουμε πληροφορίες μέσα από τα όνειρα μας και να επικοινωνήσουμε με την φύση

Μαύρη τουρμαλίνη

Φυσικό επίπεδο – αποτοξινώνει το σώμα γενικά και ειδικά από τα βαρέα μέταλλα

Ψυχολογικό  – βοηθά να σταματήσουμε τις οποιεσδήποτε υπερβολές που δρουν καταστρεπτικά στο νευρικό μας σύστημα, μας απελευθερώνει από τις εμμονές που μας ταλαιπωρούν.

Πνευματικό επίπεδο – σταματά την εισβολή από αρνητικές ενέργειες και επιρροές όπως η γλωσσοφαγιά

Κρύσταλλος χαλαζίας

Φυσικό επίπεδο – αποτοξινώνει το φυσικό σώμα εξισορροπεί το νευρικό σύστημα και τονώνει την ζωτική ενεργεία τον εσωτερικών όργανων.

Ψυχολογικό  – καθαρίζει το νοητικό μας επίπεδο χαρίζοντας μας έτσι διαύγεια στην σκέψη και καλύτερη αντίληψη. Το πιο βασικό είναι ότι μπορεί να μας βοηθήσει να δούμε καθαρά πιο είναι το καλύτερο για εμάς, μέσα σε θολές κατάστασεις.

Πνευματικό επίπεδο – ανεβάζει το ενεργειακό μας κραδασμό σε υψηλό βαθμό τονώνει όλα μας τα ενεργειακά κέντρα και γενικά την ενέργειά μας

Ροζ χαλαζίας

Φυσικό επίπεδο – εναρμόνιζει την καρδιά όταν υπάρχουν αρρυθμίες η ταχυκαρδίες μειώνει την τάση αϋπνίας και τονώνει το δέρμα

Ψυχολογικό  – βοήθα να θεραπευτούν συναισθηματικές πληγές και να συγχωρέσουμε καταπολεμά το άγχος και το στρες

Πνευματικό επίπεδο –  ανοίγει το ενεργειακό κέντρο της καρδιάς και μας γεμίζει αγάπη.

Όποιο ίαμα και να διαλέξετε για να πειραματιστείτε με αυτό, φροντίσετε να είσαστε εστιασμένη σε αυτό που θέλετε και παρατηρητική στης αλλαγές που θα φέρει.

Και μην ξεχνάτε πως εσείς είσαστε η κινητήριος δύναμη.

 

 


 

 

 

Κρυσταλλικά ιάματα
Shakila Ιωάννα Μπράτη Τηλέφωνο +30 6974455759 E-mail: info@shakila.gr greek english