Ακολουθήστε μας
  facebook   youtube
Ένα βιβλίο για τον μαγικό κόσμο των κρυστάλλων και των ορυκτών και τις θεραπευτικές τους ιδιότητες. Ανακαλύψτε τον και επιτρέψτε να γίνει ο καθοδηγήτης σας στην εσωτερική σας αναζήτηση. Shakila Ιωάννα Μπράτη.
 
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Εισάγετε το e-mail σας αν θέλετε να εγγραφείτε στην λίστα αλληλογραφίας μας

E-mail

Εναλλακτικές θεραπείες » Ηλεκτροβελονισμός

Ο ηλεκτροβελονισμός έχει βασιστεί στην αρχαία γνώση της παραδοσιακής Κινέζικης ιατρικής. Δουλεύει στα βελονιστικά σημεία όπως και ο κλασσικός βελονισμός, αλλά σε ήδη προκαθορισμένες φόρμες που έχουν μελετηθεί ήδη μέσα από την κλινική μελέτη για την κάθε πάθηση. 

Ο ηλεκτροβελονισμός βοηθά στην καταπολέμιση του άγχους, της αϋπνίας, της αρθρίτιδας, της δυσμηνόρροια, τις κεφαλαλγείες, αυχενικού συνδρόμου και πολλών άλλων. 

Το νόημα της Κινέζικης ενέργειας* 

«Ενοχλήσεις» (διακοπές ή μπλοκάρισμα ενέργειας) δημιουργούν ασθένειες, είπε ο Hoang Ti, ο κίτρινος βασιλιάς, που κυβέρνησε το 2800 περίπου π.Χ. Αυτός λοιπόν, μαζί με μερικούς άλλους «γνώστες» της εποχής του, έγραψε το πρωτοποριακό κλασσικό έργο για το βελονισμό, το «Nei King», έργο που θεωρείται σπάνιο για τους βελονιστές της Δύσης, αλλά και της Κίνας. Ο Τσαρλς Βάλτεμαρ, συμβουλεύθηκε και αυτός το έργο αυτό στα πολυάριθμα συγγράμματά του. Πραγματικά λοιπόν, όλοι μας είμαστε εξαρτώμενοι από την ενεργειακή αρμονία που προϋπάρχει στο σώμα μας. 

Τα κύτταρα του οργανισμού μας είναι εκατομμύρια μπαταρίες που φορτίζονται και «αδειάζουν» χωρίς καμία διακοπή, ρυθμίζοντας έτσι την ενεργειακή ισορροπία. Ο άνθρωπος για να παραμείνει υγιής χρειάζεται ύπνο, γιατί με την χαλάρωση της συνείδησης κατά τον ύπνο, ιδίως στο στάδιο της εγρήγορσης (επίπεδο α 7-13 Hz) γινόμαστε λήπτες της Κοσμικής ενέργειας. Η καλύτερη ώρα του ύπνου για αυτό είναι 10 – 12 το βράδυ, που εμείς τη χάνουμε – σχεδόν όλοι – λόγω του ρυθμού της ζωής μας, και εξαιτίας αυτού δημιουργούνται διάφορες ασθένειες, οφειλόμενες στη μη παροχή ενέργειας στο σώμα μας. 

Εκτός από την παροχή ενέργειας, εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει η ενεργειακή ισορροπία των βιοηλεκτρικών παλμών των μεσημβρινών που φορτίζουν τα κύτταρα με την απαιτούμενη δύναμη, μέσω των καναλιών ενέργειας. 

Έρευνα από το Γερμανικό Ινστιτούτο Βιοπλάσματος Dr. J. Oberbach 

Όλες οι ασθένειες δημιουργούνται από διαταραχές στο βιοενεργειακό πεδίο που περιβάλλει και ζωογονεί το σώμα μας. Η ανεμπόδιστη ισορροπημένη ροή ενέργειας είναι η προϋπόθεση για μία υγιεινή διαβίωση γεμάτη ευεξία. Για όλες τις σωματικές λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού, πνευματικές και ψυχικές, καταναλώνεται ηλεκτρική ενέργεια. Αυτή η ενέργεια είναι άμεσα εξαρτώμενη από τις κοσμικές ενεργειακές δυνάμεις του ηλιακού συστήματος και του ήλιου. Ο άνθρωπος είναι στα αλήθεια μοναδικός, ακριβώς όπως και η Γη, ένας αυτόνομος ηλεκτρικός παραγωγικός σταθμός δύναμης. 

Η ενεργειακή διαφορά στο δυναμικό ενός ανθρώπου επιφέρει μεταπτώσεις της καθημερινής μας ευαισθησίας και δείχνει την ενόχληση, που γεννιέται εκείνη τη στιγμή (παροδική) και όχι την οριστική βλάβη της υγείας. 

Κατασκευάστηκαν λοιπόν ειδικοί ηλεκτρικοί παλμοδότες που προσαρμόστηκαν στις βελόνες και με αυτό τον τρόπο πρόσθεσαν ενέργεια στον οργανισμό, εξωτερικά. Υπήρξαν κατ’ αυτόν τον τρόπο «καλά» αποτελέσματα. 

Η συσκευή με τα ηλεκτρόδια με τις πολλές μύτες που ανακαλύφθηκε από τον Τσαρλς Βάλτεμαρ, δοκιμάστηκε και αναγνωρίστηκε λόγω των μεγάλων επιτυχιών της από χιλιάδες γιατρούς και πρακτικούς θεραπευτές. 

* Απόσπασμα από το βιβλίο Ηλεκτροβελονισμός για αυτοθεραπεία – Θεωρία και πρακτική με τη μέθοδο Βάλντεμαρ – Συγγραφέας Charles Waldemar

Shakila Ιωάννα Μπράτη Τηλέφωνο +30 6974455759 E-mail: info@shakila.gr greek english