Ακολουθήστε μας
  facebook   youtube
Ένα βιβλίο για τον μαγικό κόσμο των κρυστάλλων και των ορυκτών και τις θεραπευτικές τους ιδιότητες. Ανακαλύψτε τον και επιτρέψτε να γίνει ο καθοδηγήτης σας στην εσωτερική σας αναζήτηση. Shakila Ιωάννα Μπράτη.
 
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Εισάγετε το e-mail σας αν θέλετε να εγγραφείτε στην λίστα αλληλογραφίας μας

E-mail

Εναλλακτικές θεραπείες » Mandala

Mandala

Η λέξη μάνταλα, προέρχεται από τη ρίζα manda, που σημαίνει ουσία, στην οποία προστέθηκε η κατάληξη la, που σημαίνει εμπεριέχον.

Σαν εικόνα, μια μάνταλα μπορεί να συμβολίζει τόσο τον άνθρωπο, το σύμπαν, το Θείο, τα στοιχεία... Ανάλογα με τους συνδυασμούς που θα γίνουν μπορεί να απεικονίσει τα πάντα, να τα εκφράσει στο γήινο πεδίο, να δώσει μία βάση για να υλοποιηθούν  οι ποιότητες που αντιπροσωπεύει στη γη, στη ζωή μας, στο σώμα μας.

Η πηγή της μάνταλα είναι το κέντρο της, μία τελεία. Στο ανθρώπινο μάνταλα μπορεί να είμαστε εμείς οι ίδιοι και γύρω μας όλες οι θετικές εξελίξεις που θέλουμε να προσκαλέσουμε. Το mandala είναι ένα σύμβολο εντελώς ελεύθερο από διαστάσεις, πεδία και όρια. Σημαίνει τον σπόρο, το σπέρμα, την σταγόνα, το περίοπτο αρχικό σημείο. Είναι το συγκεντρωτικό σημείο στο οποίο όλα συμπίπτουν. Ο σκοπός του είναι να εξουδετερώσει το διαχωρισμό του έχω-δεν έχω, έξω-μέσα, πάνω-κάτω και να γίνει μία γέφυρα ένωσης με το όλον. 

Είμαστε ικανοί αν εστιάσουμε την πρόθεσή μας, να δημιουργήσουμε το μέλλον μας. Χρησιμοποιώντας τη τέχνη (ζωγραφική, κατασκευές, ήχους Θιβετιανικών κυμβάλων και κρυσταλλικών μπωλ) εστιάζουμε την ενέργειά μας ώστε να κατέλθει μέσα μας.

Στη συνέχεια γινόμαστε ένα ανθρώπινο mandala χρησιμοποιώντας ορυκτά ανάλογα με αυτό που θέλουμε να γειώσουμε στη ζωή μας.  

Mandala
Shakila Ιωάννα Μπράτη Τηλέφωνο +30 6974455759 E-mail: info@shakila.gr greek english