Ακολουθήστε μας
  facebook   youtube
Ένα βιβλίο για τον μαγικό κόσμο των κρυστάλλων και των ορυκτών και τις θεραπευτικές τους ιδιότητες. Ανακαλύψτε τον και επιτρέψτε να γίνει ο καθοδηγήτης σας στην εσωτερική σας αναζήτηση. Shakila Ιωάννα Μπράτη.
 
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Εισάγετε το e-mail σας αν θέλετε να εγγραφείτε στην λίστα αλληλογραφίας μας

E-mail

Εναλλακτικές θεραπείες » Ear Candling

Καθαρισμός αυτιών με κερί

Από τα αρχαία χρόνια ο καθαρισμός αυτιών με κερί είχε χρησιμοποιηθεί τελετουργικά και θεραπευτικά, αρχής γενόμένης από τους Αρχαίους Έλληνες, που χρησιμοποιούσαν τον καθαρισμό αυτιών για να εξαγνίσουν και να θεραπεύσουν σε ένα πνευματικό επίπεδο. 

Οι Ινδιάνοι Χόπι της Βόρειας Αμερικής είναι αυτοί που εισήγαγαν τον καθαρισμό αυτιών με κερί στην μοντέρνα εποχή, αφού χρησιμοποιούσαν στις τελετές τους τη μέθοδο αυτή ως ένα φυσικό τρόπο ίασης. Τα κεριά που χρησιμοποιούνταν παραδοσιακά από τους Σαμάνους θεραπευτές φτιάχνονται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο σήμερα χρησιμοποιώντας τις ίδιες παραδοσιακές συνταγές.

Η μέθοδος είναι ευρέως γνωστή στους εναλλακτικούς θεραπευτές στην Ευρώπη και την Αμερική και χρησιμοποιείται για να αντικαταστήσει αντιβιωτικά και την τεχνική καθαρισμού με σύριγγα.  Η θεραπεία με κερί προσφέρει μία σειρά από ευεργετικές ιδιότητες καθώς θεραπεύει παθήσεις και προβλήματα που συνδέονται με τα αυτιά.

Η ίδια η θεραπεία είναι μία χαλαρωτική εμπειρία. Η μέθοδος είναι απλή αφού τοποθετούμε το ειδικό κερί στο αυτί, το ανάβουμε και ξεκινά μία ήπια αναρόφηση όπου αφαιρεί τις ακαθαρσίες. Το φαινόμενο της "καμινάδας" που δημιουργείται είναι εξαιτίας του αέρα που ρυθμίζει την πίεση στο αυτί και κάνει ένα απαλό μασάζ στο τύμπανο του αυτιού.

Οι ακαθαρσίες συγκεντρώνονται στην βάση του κεριού. 


Καθαρισμός αυτιών με κερί
Shakila Ιωάννα Μπράτη Τηλέφωνο +30 6974455759 E-mail: info@shakila.gr greek english