Ακολουθήστε μας
  facebook   youtube
Ένα βιβλίο για τον μαγικό κόσμο των κρυστάλλων και των ορυκτών και τις θεραπευτικές τους ιδιότητες. Ανακαλύψτε τον και επιτρέψτε να γίνει ο καθοδηγήτης σας στην εσωτερική σας αναζήτηση. Shakila Ιωάννα Μπράτη.
 
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Εισάγετε το e-mail σας αν θέλετε να εγγραφείτε στην λίστα αλληλογραφίας μας

E-mail

Εναλλακτικές θεραπείες » Σπονδυλοθεραπεία

Σπονδυλοθεραπεία
Η σπονδυλοθεραπεία είναι μία νέα θεραπευτική μέθοδος χειρισμών με τα χέρια που προέρχεται από την οστεοπαθητική, η οποία έχει σαν επίκεντρο την σπονδυλική στήλη από το κρανίο μέχρι το ιερό και επεκτείνεται σε ολόκληρο το σώμα. Βασικό της μέλημα είναι να επαναφέρει την κίνηση στο σώμα και εστιάζεται στη χαλάρωση ή την τόνωση όλων των μαλακών ιστών που εμπλέκονται στην κίνηση των σπονδυλικών και άλλων αρθρώσεων.

Όταν η μυική σύσπαση χαλαρώσει, οποιαδήποτε απόκλιση του σκελετού από τη σωστή του θέση διορθώνεται αυτόματα. Η μέθοδος spineworks αναγνωρίζει ότι κάθε σώμα είναι μοναδικό. Ο τωρινός πόνος είναι το αποτέλεσμα της ιστορίας που φέρει. Αυτό περικλείει τη μνήμη της σάρκας, την κληρονομικότητα και την καθημερινή διαχείριση του σώματος. Για να μπορέσουμε όλα αυτά να τα προσεγγίσουμε θεραπευτικά το spineworks συνδυάζει διαφορετικές προσεγγίσεις όπως νευρομυικές τεχνικές, ήπιους οστεοπαθητικούς χειρισμούς, ασκήσεις shiatsu.

Η τεχνική spineworks είναι μία συνολική και ολιστική μέθοδος, που δρα θεραπευτικά και επαναρθωτικά στο σώμα.
Σπονδυλοθεραπεία
Shakila Ιωάννα Μπράτη Τηλέφωνο +30 6974455759 E-mail: info@shakila.gr greek english