Άσκηση ανανέωσης της επικοινωνίας

Ένας πρωτότυπος τρόπος για να αυξήσουμε τη δυνατότητα επικοινωνίας μετά από τόσον καιρό στην απομόνωση, όπου με κάποιον τρόπο έχει επηρεαστεί ο τρόπος που επικοινωνούμε και σίγουρα όλοι θα θέλαμε νέες διεξόδους επικοινωνίας, ώστε να έχουμε το καλύτερο που μπορούμε, έστω και στις πρακτικές συνθήκες που βιώνουμε αυτή τη στιγμή:

Είμαι μία τεχνική που μπορεί να μας βοηθήσει να μετακινηθούμε από το προσωπικό μούδιασμα στο οποίο έχουμε μπει. Ζωγραφίστε ένα λαιμό και, στο κέντρο του, με ένα ωραίο, φωτεινό, γαλάζιο χρώμα, ζωγραφίστε το Ενεργειακό Κέντρο Λαιμού – όπως εσείς εμπνέεστε.

Τοποθετήστε επάνω του μία Ακουαμαρίνα, ένα Σοδάλιθο και ένα Τυρκουάζ, ώστε το Κέντρο να ανοίξει, να θεραπευτεί και να βρει ευέλικτους τρόπους να επικοινωνήσει. 

Δεξιά και αριστερά από το Κέντρο Λαιμού που σχεδιάσατε, τοποθετήστε ένα ζευγάρι πέτρες Σάμαν, ώστε να προσφέρει εξισορρόπηση των ενεργειών. Αν δεν έχετε ζευγάρι πετρών Σάμαν, δύο Χαλαζίες μονής αιχμής, με τη μύτη στραμμένη προς τη ζωγραφιά σας, μπορούν να δράσουν εξίσου αποτελεσματικά. 

Επίσης, γύρω από τη ζωγραφιά σας, σημειώστε ποιες δεξιότητες επικοινωνίας θέλετε να αναπτύξετε, ποιες νέες ευκαιρίες θέλετε να έρθουν στη ζωή σας, τι θέλετε γενικά να “ανοίξει” σε αυτόν τον τομέα. Μην ξεχνάτε πως εσείς επιλέγετε ποια στάση επιλέγετε μέσα σε αυτήν την κατάσταση. Η θετικότητά σας θα αναπτύξει μία γενικότερη θετική ενέργεια γύρω σας. 

Επιλέξτε σοφά, μέσα από τους σωρούς των σκέψεών σας, τις πιο θετικές και εστιαστείτε σε αυτές, χτίζοντας εποικοδομητικά τον εαυτό σας στις νέες συνθήκες επιβίωσης και διαβίωσης. 

μοιράστε

Share on facebook
Share on linkedin
Share on print
Share on email