Έκλειψη στο Λέοντα – τα παιδιά της αστρικής πύλης

Αυτή η έκλειψη που θα δημιουργηθεί τη Δευτέρα είναι πραγματικά ιδιαίτερη. Σε αυτήν την έκλειψη, παιδιά άλλων διαστάσεων μπορούν να συνδεθούν πιο ομαλά με αυτόν τον πλανήτη.

Δουλεύω αυτήν την περίοδο με ένα παιδί από τις πλειαδες και συγκεκριμένα από το άστρο της Μαιας, οπότε θα εστιασω πάνω σε αυτό το παράδειγμα. Η φυλή των γήινων αρνείται να το αναγνωρίσει και το παιδί αρνείται να τους αποδεχθεί. Ευτυχώς για αυτό, επέλεξε για την ενσάρκωση του μια μητέρα που, ναι μεν έχει ρίξει την επίστρωση της λογικής επάνω της, αλλά είναι βαθιά συνδεδεμένη με την ενέργεια. Το παιδί έχει τόσο διαφορετική δόνηση, που οι υπόλοιποι δεν το κατανοούν.

Είναι σαν να μιλά άλλη γλώσσα. Το θεωρούν εξωγήινο και ίσως να είναι, αλλα στην πραγματικότητα, η γείωση αυτών των πλασμάτων είναι μια Συμπαντική συμφωνία που ξεπερνά τη δική μας γνώση και αντίληψη. Φέρνουν το γιατρικο μιας δόνησης  υψηλότερης, σε έναν πλανήτη που βιώνει μια αρκετά ζοφερή κατάσταση. Το κακό είναι πως, αν τέτοια παιδιά βρεθούν με γονείς που δεν τα κατανοούν (οχι δεν τα αγαπούν) μαζί με ένα σύστημα εκπαιδευτικό που αρνείται να αποδεκτει ότι δεν περιλαμβάνει στο δικό του νοητικό κουτάκι, τα κατακρεουργουν για να γίνουν «φυσιολογικά», κρίνοντας πάντα το φυσιολογικό με μικροσκοπική αντίληψη. Τα πιέζουν να ακολουθούν τους κανόνες του συστήματος αυτού. Αργά ή γρήγορα φυσικά, αυτό θα συμβεί, έτσι όμως κάνουν τα παιδιά να ξεχάσουν το πεπρωμένο που έρχονται να γειωσουν στον πλανήτη.

Η Έλενα Μπλαβατσκυ αναφέρει στο βιβλίο «Μυστικό Δόγμα» ότι η επιρροή των Πλειάδων επιτελεί σημαντικό ρόλο στην ανθρώπινη μοίρα και στο πεπρωμένο του ανθρώπου. Τις αναφέρει ακόμα καις ως Ατλαντίδες, αλλά δε θα ήθελα να μπω σε αυτήν την ανάλυση. Η κάθε μία από αυτές συσχετίζεται με το άνοιγμα ενός Ενεργειακού Κέντρου. Παρομοίως και ένα παιδί από εκεί συνδέεται περισσότερο με μια από αυτές και φυσικά έρχεται να γειωσει την αντίστοιχη ενέργεια της. Πολύ συχνά,επειδή το φυσικό παιδικό σώμα δυσκολεύεται να μετουσίωση αυτές τις ενέργειες, στο Τσακρα που του αντιστοιχεί θα δημιουργηθεί πρόβλημα, ώσπου η ενέργεια αφομοιωθει.

Μην απορριψετε τις οποίες θεραπείες για το παιδί σας, αλλά μην το αφήσετε και να ξεχάσει. Επιλέξτε ανθρώπους που, εκτός απο εκπαιδευτές και γνωστες της τεχνικής τους, εχουν καρδιά. Αυτά τα παιδιά αναπαυονται με ήχους που θυμίζουν Συμπαντικους ρυθμούς, όπως κύμβαλα θηβετιανικα. Μπορείτε να τα έχετε ως ήχο τόσο χαμηλά που ούτε να ακούγονται, όμως η δόνηση τους θα υπάρχει στο χώρο. Ίσως θα ήταν καλό και να τους πάρετε ένα κύμβαλο που η νότα του να αντιστοιχεί στο Ενεργειακό Κέντρο με το οποίο συνδέονται και γίνεται η κάθε διεργασία, ώστε να παίζουν μαζί του.

Επίσης, απίστευτα χρήσιμα είναι τα ορυκτά, παιδιά της Γης και του Συμπαντος και αυτά, όπως τα ίδια τα παιδιά. Τα αποτελέσματα της ορυκτης δόνησης θα εμφανιστούν πιο γρήγορα σε κάποια παιδιά και σε άλλα με πιο αργούς ρυθμούς – όλα εξαρτώνται από το σοκ που έχουν δεχτεί στην ενσάρκωση. Το σημαντικό είναι να τα στηρίξετε σε αυτό το δύσκολο έργο που φέρουν. Πιστέψτε με, είναι τεράστιο.

Ορυκτά όπως ο Λαπις, βοηθούν να κατανοήσουν τη δομή αυτού του πλανήτη,σε συνδυασμό με το Φενακιτη,που θα τα βοηθήσει να μην ξεχάσουν το προσωπικό μονοπάτι που έχουν έρθει να διαβουν.

Αν αυτά τα παιδιά βρουν τις κατάλληλες συνθήκες, θα γίνουν οδηγοί Συμπαντικοι, γι αυτό ήρθαν εδώ.

Σε αυτή την έκλειψη, με ανοιχτες τις πυλες της ενεργειας, ενεργοποιηστε τα ορυκτά τους. Μπορεί να είναι μια έκλειψη λίγο δύσκολη για άλλους, αλλά όχι για αυτά τα αστροπαιδα.

Λίγο πιο πρακτικα:

Ανάμεσα στα άστρα που δημιουργούν την πλάτη στον αστερισμό του Ταύρου, υπάρχουν οι Πλειαδες. Θεωρείται ότι αποτελούνται από 500 αστέρια. Εμείς πολύ συχνά τις ακούμε και με το όνομα Πούλια. Είναι επίσης γνωστός ο αστερισμός με το όνομα 7 Αδελφές. Σύμφωνα με τη μυθολογία, γεννήθηκαν στο όρος της Κυλλήνης, ήσαν ακόλουθες της Αρτέμιδος και δασκάλες του Βάκχου (της ίδιας της ζωής).

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΆ ΚΈΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΌΤΕΣ

 

Κελενω: Πρώτο Κέντρο – Βάσης, νότα Ντο

Μεροπη: Δεύτερο Κέντρο – Ιερού, νότα Ρε

Ηλέκτρα: Τρίτο Κέντρο – Ηλιακού Πλέγματος, νότα Μι

Αλκιονη: Τέταρτο Κέντρο – Καρδιάς, νότα Φα

Μαία: Πέμπτο Κέντρο – Λαιμού, νότα Σολ

Ταυγετη: Έκτο Κέντρο – Τρίτου Ματιού, νότα Λα

Αστεροπη: Έβδομο Κέντρο – Κεφαλής, νότα Ντο (υψηλότερη οκταβα)

 

Σχόλια

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu