Αιγιρίνης

Ένας πολύ δυναμικός ορυκτός βοηθός στην αντίληψη του τι είναι το Κάρμα, είναι ο Αιγιρίνης, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να καθαρίζει την αύρα, αλλά και όλες τις αρνητικές και σκοτεινές ενέργειες που μπορεί να υπάρχουν γύρω μας. Ακόμα, βοηθά να σταματήσουμε ότι απορροφά «βαμπιρικά» την ενέργειά μας. Αυτό μπορεί να είναι ακόμα και προσωπικές λάθος επιλογές, στις οποίες όμως έχουμε πλέον εθιστεί.

Με τον ίδιο αποτελεσματικό τρόπο, βοηθά να σταματήσουμε αρνητικές συνήθειες κάθε είδους, οι οποίες δρουν αρνητικά στο φυσικό μας σώμα, αλλά και στην ενέργειά μας, όπως το κάπνισμα και το αλκοόλ. Μπορεί να λειτουργήσει ως προστάτης στις αρνητικές εκπορεύσεις του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου, όπως αυτές του ηλεκτρονικού υπολογιστή και γενικώς των συσκευών.

Ο Αιγιρίνης μπορεί να εστιάσει το Φως μέσα στο φυσικό σώμα (φυσικά με τη γνώση της ποσότητας που αντέχει το κάθε σώμα). Αυτό είναι ένα εξαιρετικό προσόν αυτού του ορυκτού, γιατί ακόμα και αν αισθάνεστε χαμένοι και δεν ξέρετε τι να κάνετε, επειδή αισθάνεστε πως το σκοτάδι σας έχει καλύψει, ο Αιγιρίνης μπορεί να υλοποιήσει μέσα σας τις ακτίνες του Συμπαντικού Φωτός.

Βοηθά να κατανοήσουμε τη λειτουργία του Κάρμα και ακόμα πως συγκεκριμένα επιδρά πάνω σε εμάς, μαζί με ανασκόπηση των γεγονότων της ζωής μας. Μας συνδέει με το πνεύμα και δίνει την αίσθηση βαθιάς σύνδεσης μαζί του. Έτσι, βαριά συναισθήματα μειώνονται και εξαλείφονται, αν το επιτρέψουμε – όπως η ντροπή, το δράμα, η ενοχή και ότι μας κρατά δέσμιους στον τροχό του Κάρμα. Αφήνοντας πίσω τα τοξικά συναισθήματα, η δύναμή του θα καλέσει τους κατάλληλους πνευματικούς οδηγούς, ώστε να οδηγηθούμε στη θεραπεία, αλλά και τη δέσμευσή μας με τη θετικότερη όψη του Εαυτού μας και της ενέργειας.

 

Σχόλια

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu