Αλμαντίνης

Αυτό το είδος της Γρανάδας μας συνδέει με την ενέργεια της γης και μας βοηθά να αντιληφθούμε τις δονήσεις της. Τονώνει σε απίστευτο βαθμό το σθένος και τη δύναμη είτε σε σωματικό είτε σε ψυχικό επίπεδο όπως και την ενέργεια των ενεργειακών κέντρων με ιδιαίτερη εστίαση στο κέντρο βάσης. Βοηθά στη γείωση καθώς και στην υλοποίηση των ιδεών μας. Γενικά είναι ένα προστατευτικό ορυκτό και πιο συγκεκριμένα δρα προστατευτικά κατά των ατυχημάτων και των ψυχικών επιθέσεων. Δίνει προστασία και στα ταξίδια κάνοντάς τα ασφαλή.

Βοηθάει να ξεκαθαρίσουμε παλιές παγιωμένες καταστάσεις αλλά και να εκφράσουμε «παγωμένα» από φόβο και σοκ συναισθήματα. Ελέγξτε από τι ή πού έχουν μπλοκάρει τα συναισθήματα για να μπορέσετε να μετριάσετε την ορμή με την οποία θα εκδηλωθούν. Αρκετές φορές χρειάζεται και κουνζίτης ή ροζ χαλαζίας επειδή τα δύο αυτά ορυκτά μαλακώνουν την οργή και την υπερβολή στην έκφραση της ανάγκης μας για αγάπη.

Δίνει αντίληψη και αποφασιστικότητα σε στιγμές που δεν ξέρουμε πώς να κινηθούμε, ειδικά αν συνδυαστεί με φθορίτη.

Μπορεί να τονώσει την ανδρική σεξουαλικότητα (εκτός αν υπάρχει πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτισης) ειδικά αν δημιουργήσουμε ένα τρίγωνο με γρανάδα που περικλείει τα γεννητικά όργανα με την κορυφή του τριγώνου κάτω από τον αφαλό. Τοποθετούμε και από έναν νεφρίτη και από ένα απολιθωμένο ξύλο σε κάθε νεφρό στην πίσω πλευρά του σώματος. Δώστε προσοχή στα υπόλοιπα ορυκτά που θα πλαισιώσουν αυτού του είδους τη θεραπεία, ώστε να μην επέλθει υπερδιέγερση και μετά ξαφνική αδυναμία.

Η γρανάδα είναι πολύ καλή για να ξεκολλήσει πέτρες από τα νεφρά ή τη χολή, αλλά πάντα με κρυστάλλινη ράβδο που θα δίνει την κίνηση, διαφορετικά η «φωτιά» της γρανάδας θα αφυδατώσει περισσότερο την πέτρα των οργάνων.

Εμποδίζει την επέκταση μολύνσεων. Τονώνει το αίμα.

Όπως όλα τα ορυκτά κίνησης, έτσι και οι κόκκινες γρανάδες οποιουδήποτε είδους δεν επιτρέπονται σε περιόδους εγκυμοσύνης για τον κίνδυνο της αποβολής.

Σημαντικό είναι να θυμόσαστε ότι ποτέ δεν βάζουμε Γρανάδα στο κεφάλι και ιδιαίτερα σε άτομα που υποφέρουν από πονοκεφάλους και ημικρανίες καθώς και ότι δε χρησιμοποιούμε τη Γρανάδα σε άτομα που πάσχουν από καρκίνο.

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu

Μεγάλη προσφορά Ιουλίου

Μία μοναδική προσφορά για τους φίλους της σελίδας, για τον Ιούλιο! Κάθε Πέμπτη του Ιουλίου, μπορείτε να επιλέξετε μία συνεδρία ενεργειακής διάγνωσης των chakra ή μία συνεδρία κρυσταλλοθεραπείας ή συνεδρία ενεργειακής ανάγνωσης ταρώ, μόνο με 25€! Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας είναι 40 λεπτά και το ραντεβού κανονίζεται κατόπιν συνεννόησης.

Κανονίστε τη συνεδρία σας τώρα, με ένα τηλέφωνο στο 6974455759