Αμέθυστος

Ο Aμέθυστος είναι ένα από τα πνευματικότερα ορυκτά που υπάρχουν.

Εξασφαλίζει την ανεμπόδιστη σύνδεση μεταξύ της Γης και των άλλων διαστάσεων.

Αν τοποθετηθεί στην κλασική του θέση, επάνω στο Ενεργειακό Κέντρο Τρίτου Ματιού, μας βοηθάει να κατανοήσουμε τα μυστήριο, ακόμα και αυτό του θανάτου.  Εξ’ άλλου, ο θάνατος όποια μορφή κι αν έχει, είναι ο βασικός φόβος του ανθρώπου και όταν αυτός κατανοηθεί, πολλά επιμέρους προβλήματα παύουν να υπάρχουν. Ο αμέθυστος λοιπόν μας δίνει τη δύναμη να αποδεχτούμε την απουσία από φυσικό θάνατο ή χωρισμό, κάποιου αγαπημένου από τη ζωή μας.

Βοηθάει ιδιαίτερα στο διαλογισμό και στην αφομοίωση της σοφίας που αποκομίσαμε κατά τη διάρκειά του.

Μας δίνει την δυνατότητα προφητικών ονείρων. Βελτιώνει την μνήμη, καταπραΰνει και ηρεμεί το νου, ανυψώνει το πνεύμα. Αυξάνει τη διαισθητική συνείδηση και το συνειδητό νου, φέρνοντας εσωτερικά το αίσθημα της ειρήνης. Η εσωτερική ασφάλεια που προσφέρει ο ορυκτός Αμέθυστος, είναι τέτοια που μας δίνει τη δυνατότητα να βαδίζουμε στη Γη με ελαφρά, αλλά γεμάτα σιγουριά βήματα, χωρίς την αγωνία να κοιτάξουμε πίσω ή γύρω μας και να ελέγξουμε αν βρισκόμαστε ή όχι σε ασφαλές περιβάλλον.

Καθησυχάζει τους φόβους μας, βοηθώντας μας να δούμε την πνευματική πλευρά των γεγονότων της ζωής και να συνειδητοποιήσουμε σταδιακά τα μαθήματα που αυτά κρύβουν. Ο Αμέθυστος μας βοηθά να βουτήξουμε στα βαθιά νερά του διαλογισμού, να αποκτήσουμε πνευματική κατανόηση, να επικοινωνήσουμε με τους πνευματικούς μας οδηγούς. Καθαρίζει το Ενεργειακό Κέντρο Τρίτου Ματιού και το Ενεργειακό Κέντρο Κεφαλής, αν και μπορούμε να εργαστούμε μαζί του σε οποιοδήποτε Ενεργειακό Κέντρο του οποίου επιθυμούμε να καταπραΰνουμε την ενέργειά και να εξισορροπήσουμε τη δράση.

Καθαρίζει τα αυρικά μας σώματα και μας προστατεύει από ψυχικές επιθέσεις και αρνητικές δονήσεις, καίγοντας οτιδήποτε ανεπιθύμητο τείνει να εισβάλει.

Ο Αμέθυστος στέλνει την ενέργεια του και θεραπεύει την αιτία στο αιθερικό πεδίο.

Μας βοηθάει να συνειδητοποιήσουμε πού υπερβάλλουμε και να δούμε καθαρά τι κρύβουμε από τον εαυτό μας και τους άλλους, αφού δεν υπάρχει υπερβολή που να μην κρύβει κάποιον πόνο ή φόβο.

Μας διευκολύνει να ανταποκριθούμε στις ευθύνες μας με προσαρμοστικότητα.

Αυξάνει την ελπίδα και την επιθυμία για εσωτερική γαλήνη, αυτοέλεγχο και ηρεμία, ποιότητες που, όχι μόνο τις επιθυμούμε ως οντότητες, αλλά και τις καλούμε να ευδοκιμήσουν στη ζωή μας.

Κατευθύνοντας την αγάπη μας προς τον αμέθυστο η ενέργεια αυξάνεται και επιστρέφει στην περιοχή που είναι τοποθετημένος.

Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο ορυκτό για όσους έχουν την τάση να προσκολλούνται σε ισχυρές προσωπικότητες, που όμως επισκιάζουν τη δική τους μοναδικότητα. Καταπολεμά γενικά την οποιαδήποτε τάση για εθισμό και βοηθά στην αντιμετώπισή του. Είναι γενικά χρήσιμος σε θεραπείες γιατί συνεργάζεται πολύ καλά με οποιοδήποτε άλλο ορυκτό.  Σε συνδυασμό με Σουγκιλίτη, είναι εξαιρετικά υποστηρικτικός για την αποβολή βλαβερών συνηθειών. Ο συνδυασμός αυτός μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την προστασία μας από τυχόν αρνητικές εισβολές.

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu

Μεγάλη προσφορά Ιουλίου

Μία μοναδική προσφορά για τους φίλους της σελίδας, για τον Ιούλιο! Κάθε Πέμπτη του Ιουλίου, μπορείτε να επιλέξετε μία συνεδρία ενεργειακής διάγνωσης των chakra ή μία συνεδρία κρυσταλλοθεραπείας ή συνεδρία ενεργειακής ανάγνωσης ταρώ, μόνο με 25€! Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας είναι 40 λεπτά και το ραντεβού κανονίζεται κατόπιν συνεννόησης.

Κανονίστε τη συνεδρία σας τώρα, με ένα τηλέφωνο στο 6974455759