Αμυγδαλιά και μαγικές ιδέες!

Όπως έχω ξαναπεί τα πάντα έχουν πολλές όψεις που μπορούν να μας συντροφεύουν και να μας βοηθήσουν να γίνουμε περισσότερο δημιουργικοί με τη ζωή μας για τη ζωή μας.

Ας ξεκινήσουμε να ξεδιπλώνουμε τα τόσα υπέροχα χαρίσματα της αμυγδαλιάς που εκτός από ένα πανέμορφο δέντρο η ενέργειά της είναι απίστευτη.

Το πρώτο επίπεδο που θα μπούμε για να συναντήσουμε την αμυγδαλιά είναι το φυσικό και υπέροχο αμυγδαλόγαλα.

Βάζουμε να μουλιάσουν σε νερό μία κούπα ωμά αμύγδαλα (250γραμ.) δηλαδή για 24 ώρες.

Μετά από 24 ώρες τα στραγγίζετε και τα βάζε τε στο μίξερ μαζί με 500mL νερό φίλτρου. Αλέθετε ώσπου να τριφτούν όλα τα αμύγδαλα καλά. Στραγγίζετε το μίγμα μέσα από ένα τούλι, στύβετε το τούλι όσο πιο καλά μπορείτε ώστε να βγάλετε όσο πιο πολύ αμυγδαλόγαλα μπορείτε. Το φυλάτε στο ψυγείο και το κρατάτε περίπου 2 με 3 ημέρες.

Το υπόλειμμα του αμυγδάλου το στεγνώνετε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ώσπου να καβουρδιστεί καλά έτσι αποκτάτε ένα υπέροχο αμυγδαλάλευρο με το οποίο μπορείτε να φτιάξετε μπισκότα και διάφορες άλλες καταπληκτικές συνταγές που θα εμπιστευτείτε.

Επίσης το λάδι του αμυγδάλου είναι μία από τις πιο διαδεδομένες βάσεις στην αρωματοθεραπεία. Λάδι βάσης λέμε συνήθως το λάδι το οποίο αραιώνουμε τα αιθέρια έλαια ώστε να τα χρησιμοποιήσουμε σε διάφορες συνταγές.

Μία καταπληκτική συνταγή για πήλινγκ προσώπου αλλά και σώματος με αμύγδαλα είναι οι ελιές.

Θα χρειαστούμε τα εξής υλικά: αμύγδαλα τριμμένα, ζάχαρη, μέλι, αμυγδαλέλαιο, φροντίστε ώστε να παρασκευάσετε ένα μίγμα που θα μπορεί να δουλευτεί στο σώμα.

Περάστε το με κυκλικές κινήσεις στο σώμα σας και δώστε χρόνο ώσπου να νοιώσετε πραγματικά την καθαρότητα και την φροντίδα που δίνει στο δέρμα αυτό το υλικό.

Στο τέλος μπορείτε εφόσον ξεβγαλθείτε καλά να απλώσετε αμυγδαλέλαιο με το αιθέριο της προτίμησής σας ώστε να θρέψετε το δέρμα σας ακόμα πιο βαθιά.

Ενεργειακά το αμυγδαλέλαιο σχετίζεται με την επικοινωνία, την σοφία, τη γνώση, την αφθονία και την ευημερία.

Ας δούμε και μία ενεργειακή τεχνική με τους γλυκούς καρπούς της αμυγδαλιάς.

Είναι ένα spell που θα μας βοηθήσει να έχουμε περισσότερη σοφία και διορατικότητα. Στη ζωή μας.

Πάρτε μερικά ολόκληρα ωμά αμύγδαλα στα χέρια σας. Εστιαστείτε πάνω τους νοιώθοντας ότι όλη η ενέργεια σας πραγματικά διοχετεύεται μέσα τους και αυτή η ενέργεια σας κινητοποιεί τη δική τους ενέργεια να εισχωρήσει στο πεδίο σας γεμίζοντας σας με την ποιότητα της σοφίας και της διόρασης.

Ταυτόχρονα πείτε «Καλώ τη δύναμη των 5 στοιχείων: νερό, αέρα, ξύλο φωτιά και γη μαζί την καθοδήγηση της θετικής ενέργειας να ενωθούν για να με καθοδηγούν στο δρόμο της σοφίας για να με διδάσκουν και να με βοηθούν να επιλέγω για μένα το καλύτερο για την εξέλιξή μου στη γήινη ενσάρκωσή μου και στη πνευματική αναζήτησή μου».

Μείνετε λίγο εστιασμένη νοιώθοντας την ενεργειακά συνθλίψτε τα στη χούφτα σας και θάψτε τα στη γη ή σκορπίστε τα πάνω της.

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu