Αν κάποιος ακουμπήσει τα ορυκτά σας

Το πρώτο ερώτημα είναι ποιος είναι αυτός ο «κάποιος» που έχει ακουμπήσει τα ορυκτά σας. Αν είναι ένας αγαπημένος φίλος, δεν είναι κάτι που θα πρέπει να προκαλέσει ανησυχία, εφόσον μοιράζεστε μαζί του τη ζωή σας. Αν πάλι κάποιος ακουμπήσει το ορυκτό σας από θαυμασμό, πράγμα συχνό, καθώς εκπέμπουν σε συχνότητες που οι άνθρωποι, έστω και ασυνείδητα, έστω και για λίγα δεπτερόλεπτα, θέλουν να βρεθούν μέσα σε αυτές, είναι και αυτό εντάξει.

Υπάρχουν όμως περιπτώσεις που θεραπευόμενοί μου έχουν μοιραστεί μαζί μου την περίπτωση όπου ένας κρύσταλλος έσπασε μετά από το άγγιγμα από ένα άτομο. Αυτό, για να συμβεί, το άτομο θα έπρεπε να πέρναγε μία άσχημη φάση ή να είχε πολλά τοξικά συναισθήματα. Επίσης, είναι πιθανόν να μην είχε ενεργοποιηθεί αρκετά καλά. Έτσι, το αυρικό του πεδίο επηρεάστηκε έυκολα από την εισβολή. Ξέρετε πως η αρνητική σκέψη μπορεί πολλές φορές να λειτουργήσει άμεσα και κοφτερά, όπως ένα μαχαίρι. Πολύ συχνά, ο κρύσταλλός σας θα απορροφίσει αυτή την ενέργεια, ώστε να μην επηρεάσει εσάς. Άλλος ένας τρόπος επιρροής του κρυστάλλου είναι να κρατηθεί από ένα άλλο άτομο και, συνειδητά ή ασυνείδητα, να περάσει μέσα στο πρόγραμμά του μία αρνητική δήλωση. Αυτό το φαινόμενο δεν είναι αρκετά συνηθισμένο και, φυσικά, αν έχετε κάνει σωστό προγραμματισμό εξ αρχής, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί. Γι’ αυτό και πάντα επιμένω πως ο πρώτος καθαρισμός και προγραμματισμός είναι κάτι το εξαιρετικά σημαντικό.

Ο καθαρισμός με αλάτι δεν είναι καλό να επαναλαμβάνεται, καθώς κουράζει τα ορυκτά. Άρα, μόνο στην αρχή της απόκτησής τους είναι απαραίτητος. Ο προγραμματισμός που γίνεται αμέσως μετά υφαίνει ένα ισχυρό δίχτυ τριγύρω του και τον «κλειδώνει» στον προσωπικό σας κραδασμό. Έτσι, είναι σα να υπάρχει μία συχνότητα που δε διαπερνάται τόσο εύκολα από τους άλλους.

Επίσης σημαντικό είναι να μην ξεχνάτε να ανανεώνετε την ενέργεια των ορυκτών σας, έτσι ώστε να μην τα αφήνετε να συσσωρεύουν αρνητικότητα. Θέλω να θυμάστε ότι είναι ζωντανά πλάσματα: όπως το δικό σας σώμα χρειάζεται καθαριότητα μέσα στην ημέρα, έτσι και το δικό τους χρειάζεται έναν αντίστοιχο καθαρισμό, στο δικό τους χρονικό πλαίσιο. Άρα, συχνοί καπνισμοί με θυμίαμα από φασκόμηλο και άλλα εξαγνιστικά βότανα, όπως ο ύσσωπος, ο άρκευθος, το δεντρολίβανο, η αποξηραμένη φλούδα του λεμονιού και τόσα άλλα, μπορούν να βοηθήσουν. Το ίδιο μπορούν να κάνουν και τα αιθέρια έλαια, ως ένας ακόμη εξυπηρετικός τρόπος, εφόσον μπορείτε να προσθέσετε σε ένα βαποριζατερ με νερό μερικές σταγόνες από μέντα, πιπέρι, γαρύφαλλο ή τα αντίστοιχα αιθέρια των βοτάνων που ήδη ανέφερα.

Είναι σημαντικό να φροντίζετε τα ορυκτά όπως έναν φιλό, γιατί αυτό ακριβώς είναι. Είναι όμως σημαντικό να μη μένετε στη δεισιδαιμονία. Χαρείτε με τους ανθρώπους που χαίρονται με την ενέργειά τους. Εξάλλου, εσείς τους καταλαβαίνετε. Ίσως έτσι ξεκινήσατε κι εσείς τη σύνδεσή σας με τα ορυκτά: από ένα στιγμιαίο κάλεσμα. Χαρίστε και στους άλλους αυτό το μαγικό κόσμο. Προσφέρτε τους αυτό το γιατρικό στην ψυχή τους. Γνωρίζετε πόσο δουλεύει, το αισθάνεστε κάθε ημέρα.

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu