Αποτύπωμα του υποσυνείδητου

Το υποσυνείδητο είναι μία μηχανή που δε σταματά να εργάζεται 24 ώρες το 24ωρο. Η κάθε αρνητική σκέψη, αν και θεωρητικά άυλη, επιβαρύνει το σώμα σας και το τοξινώνει. Στην περίπτωση μίας αρνητικής σκέψης για τον εαυτό σας, όπως, π.χ. το “είμαι χαζός”, μετά από κάποιο τυχόν λάθος, ο εγκέφαλός σας, μέσα από τις συνεχείς επαναλήψεις, θα το αντιληφθεί εντέλει ως αλήθεια. Έτσι, το αποστέλλει στο Ηλιακό πλέγμα, και αυτό με τη σειρά του θα το εκδηλώσει, με διάφορους αρνητικούς τρόπους, στη ζωή σας. Γίνετε πιο συνειδητοί στα αποτυπώματα που έχετε στο υποσυνείδητό σας, καθώς, αν τα αλλάξετε, μπορείτε να αλλάξετε τη ζωή σας.

Θα σας προτείνω μία πολύ εύκολη άσκηση, που πραγματικά μπορεί να σας εντυπωσιάσει, με τη βοήθεια της αποκρυπτογράφησης που μπορεί να σας προσφέρει, σε σχέση με τα αποτυπώματα. Πάρτε μία πολύ μεγάλη κόλλα λευκό χαρτί, μαύρη μπογιά, και πινέλο. Καθίστε εμπρός στην κόλλα, δέστε τα μάτια σας και στοχαστείτε πάνω σε αυτό που θέλετε να εντοπίσετε. Όταν είστε έτοιμοι, βουτήξτε το πινέλο στη μπογιά και κάντε ένα αφηρημένο σχέδιο στο χαρτί, χωρίς να προσπαθείτε να δώσετε κάποιο συγκεκριμένο σχήμα. Όταν τελειώσετε, ανοίξτε τα μάτια και παρατηρήστε τους συμβολισμούς που θα έχουν σχηματιστεί. Δώστε χρόνο στην παρατήρηση. Το υποσυνείδητο πάντα βρίσκει τρόπους να επικοινωνήσει, αν του δώσουμε το χρόνο και το χώρο.

Αν θέλετε να εμβαθύνετε περισσότερο σε αυτή την αυτογνωσιακή άσκηση, μπορείτε να κρατάτε μία Φεγγαρόπετρα όσο κάνετε την τεχνική.

Η Φεγγαρόπετρα είναι ένα ορυκτό το οποίο μπορεί να ταξιδέψει στα βαθιά νερά του υποσυνειδήτου και να φέρει στην επιφάνεια πληροφορίες δυσνόητες για το συνειδητό νου, που όμως με τη βοήθειά της, μπορούν να γίνουν κατανοητές.

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu

Μεγάλη προσφορά Ιουλίου

Μία μοναδική προσφορά για τους φίλους της σελίδας, για τον Ιούλιο! Κάθε Πέμπτη του Ιουλίου, μπορείτε να επιλέξετε μία συνεδρία ενεργειακής διάγνωσης των chakra ή μία συνεδρία κρυσταλλοθεραπείας ή συνεδρία ενεργειακής ανάγνωσης ταρώ, μόνο με 25€! Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας είναι 40 λεπτά και το ραντεβού κανονίζεται κατόπιν συνεννόησης.

Κανονίστε τη συνεδρία σας τώρα, με ένα τηλέφωνο στο 6974455759