Απόσπασμα – η σύνδεση με το εκκρεμές

Το εκκρεμές για εσάς είναι ένα εργαλείο μέσα από το οποίο θα αποκωδικοποιήσετε μηνύματα για την ενέργεια του ατόμου και πληροφορίες, ώστε να βασίσετε πάνω σε αυτά τη θεραπεία σας. Τα δύο πράγματα που σας συνιστώ μέσα από την εμπειρία μου, είναι να μην αγνοείτε τη μελέτη για χάρη της διαίσθησης και μην αγνοείτε τη διαίσθηση για χάρη της μελέτης. Γνώση και ενεργειακό αφούγκρασμα χρειάζεται στο θεραπευτή να προχωρούν χέρι χέρι. Για το κομμάτι της μελέτης, διαβάστε κινέζικη ιατρική, μελετήστε κινέζικη και ιαπωνική ποίηση, όπως και φιλοσοφικά κείμενα αυτού του τόπου – για να έχετε πραγματικά την αίσθηση που απαιτείται – καθώς και τη θεωρία των ορυκτών. Όσο για το κομμάτι της διαίσθησης, περάστε κάποιο διάστημα διαλογιζόμενοι με το εκκρεμές σας, απλά κρατώντας το. Περπατήστε μαζί του στην εξοχή, αφήνοντάς το να σας οδηγήσει στο άγνωστο, νιώθοντας εμπιστοσύνη για το πού σας πηγαίνει. Παρατηρήστε από ποια σημεία σας περνάει: επαναλαμβάνει κύκλους; Έχει πολλά να σας πει αυτή η άσκηση για το τι χρειάζεται να δουλέψετε, ώστε να εγκαθιδρυθεί η ποιότητα της εμπιστοσύνης μεταξύ σας.

Το εκκρεμές δεν είναι απλά ένα κομμάτι ορυκτού κρυστάλλου τη στιγμή της θεραπείας, είναι το διάμεσο, που εκφράζει το λόγο του Ανώτερου Εαυτού του ανθρώπου που αναζητά την ίαση. Οφείλετε να είστε ακριβείς και αληθινοί. Μία ακόμη αγαπημένη άσκηση: οραματιστείτε τον κάθε μεσημβρινό χωριστά, εμπρός σας. Θα δείτε πως δημιουργούν διαφορετικές μορφές ο καθένας, κάθε μία από τις οποίες έχει τη δική της προσωπικότητα, τρόπο έκφρασης, κίνησης, δράσης. Όταν η γνώση των βιβλίων μετατραπεί σε κατανόηση, θα είναι πιο εύκολο να αντιληφθείτε το πώς ο κάθε μεσημβρινός δρα σε κάθε άτομο και τις ιδιαιτερότητες που δημιουργούνται.

Πριν από όλη αυτή την ενεργειακή διαδικασία σύνδεσης, χρειάζεται να καθαρίσετε το εκκρεμές ή ακόμη και τα ορυκτά που θα χρησιμοποιήσετε στις τεχνικές που ακολουθούν. Ακουμπήστε το εκκρεμές ή τα ορυκτά επάνω σε αλάτι Ιμαλαΐων – φροντίστε το μπολ που θα χρησιμοποιήσετε για αυτό το σκοπό να είναι διάφανο, γυάλινο, χωρίς σχέδια. Με αυτόν τον τρόπο θα αποσυμφορίσετε τα ορυκτά από όποια μνήμη πόνου έχουν κατακρατήσει από την εξόρυξή τους, από τα αλλεπάλληλα χέρια τα οποία έχουν περάσει από πάνω τους, είτε από τη διαδικασία κοπής, λείανσης ή από ένα από τα μαγαζιά κρυστάλλων όπου το ακούμπησαν πολλά χέρια με άγνωστες σε εσάς ενέργειες και προθέσεις. Χρειάζεται λοιπόν να αποτοξινώσετε το εκκρεμές και τα ορυκτά σας από αυτές τις ενέργειες, να το λυτρώσετε από όλο το μετατραυματικό σοκ που έχει δεχθεί. Ο χρόνος παραμονής τους σε αυτή τη διαδικασία ξεκινά από μία ώρα ως ένα 24ωρο. Στη συνέχεια μπορείτε να τα ξεβγάλετε με άφθονο καθαρό νερό, να τα σκουπίσετε απαλά και να το εναποθέσετε σε ένα χώρο όπου μπορούν να έχουν επαφή με την ενέργεια του ήλιου, ώστε να απορροφήσουν το qi που χρειάζεται για να ενεργοποιηθούν. Σε εσάς, που έχετε να δουλέψετε με τις ενέργειες του Yin και του Yang, άρα τις ενέργειες του Ήλιου και της Σελήνης, σας προτείνω να κάνετε την όλη διαδικασία σε περίοδο Πανσελήνου, ώστε να ενεργοποιηθούν και από τις ενέργειες του φεγγαριού. Την επόμενη ημέρα, δημιουργήστε μία ήσυχη ατμόσφαιρα για εσάς, χαλαρώνοντας νου και σώμα.

Αν θέλετε να μπείτε πιο πολύ στη συγκεκριμένη θεώρηση, θα σας πρότεινα να αφήσετε να απλωθούν στο χώρο σας ήχοι από γιαπωνέζικο φλάουτο και να κάνετε, πριν ξεκινήσετε τη σύνδεση με το εκκρεμές σας, Ζεν διαλογισμό, αφήνοντας εντελώς το νου σας να διαχυθεί στη γαλήνη του Σύμπαντος. Στη συνέχεια, φέρτε στην προσοχή σας στο εκκρεμές και γίνετε επάγρυπνοι στο ότι, αυτό που κρατάτε στα χέρια σας, μπορεί να είναι ένα ορυκτό λίγων γραμμαρίων, εμπεριέχει όμως μέσα του τόνους σοφίας, ενέργειας και δύναμης. Καλέστε αυτό το δυναμικό και ζητήστε να γίνει συνεργάτης σας σε αυτό το εκπαιδευτικό μονοπάτι. Ζητήστε του να εργάζεται μόνο για το ενεργό καλό, την αλήθεια και την αγάπη. Ζητήστε του να εκπέμπει στο θεραπευόμενο μέχρι το σημείο στο οποίο, τη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής του, αντέχει τα αποτελέσματα της θεραπείας και να ενεργοποιηθεί το αντίστοιχο δυναμικό, ώστε να τα ενσωματώσει ομαλά στο σύστημά του, σε όλα τα επίπεδα και τις διαστάσεις. Επίσης, μπορείτε να πείτε την παρακάτω προσευχή: «Παρακαλώ ενέργειες του Σύμπαντος, ευλογήστε με με την ποιότητα της συναίσθησης, ώστε να μπορώ να δω πέρα από τις γνώσεις του νου μου, χαρίστε μου επίγνωση ώστε να μπορώ να κατανοήσω σε βάθος, βοηθήστε με να προχωρήσω στο δρόμο της θεραπείας με εντιμότητα και πίστη, ώστε να αναγνωρίσω την αλήθεια, να θεραπεύσω τα #ραύματα, να απελευθερώσω τα μπλοκαρίσματα.»

Ευχαριστείστε τις ενέργειες του Σύμπαντος, του ορυκτού και, πάνω από όλα, την ύπαρξή σας, γιατί σας επιτρέπει να εργάζεστε με τις θεραπευτικές ενέργειες, οι οποίες έδωσαν πρώτα σε εσάς τη δυνατότητα ίασης, κατανόησης αλλά και εμβάθυνσης στο μεγαλείο που λέγεται άνθρωπος. Μην ξεχνάτε ανά διαστήματα να φρεσκάρετε το εκκρεμές σας με τον καπνό από αποξηραμένο φασκόμηλο ή με λίγο αιθέριο έλαιο φασκόμηλου. Τα ορυκτά που θα χρησιμοποιήσετε στην κάθε θεραπεία θέλουν άμεσο καθαρισμό πριν χρησιμοποιηθούν σε άλλο θεραπευόμενο.

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email