Ασήμι

Στοιχείο: Νερό – Γη

Ενεργειακό Κέντρο: Όλα

Ενέργεια: Θηλυκή

Ποιότητες: μυστικό, ασυνείδητο, εσωτερική αναζήτηση, γνώση

 

Το ασήμι αντιστοιχεί στο αρχετυπικό Θηλυκό, τη Θεά, την Αρχιέρεια. Ταιριάζει αρμονικά με τα περισσότερα ορυκτά. Ενώ ο χρυσός προβάλει με τη Γιανγκ δόνησή του, το ασήμι στρέφει προς τα μέσα με τη Γιν ποιότητά του.

Έχει να κάνει περισσότερο με ότι δεν φαίνεται, δηλαδή με το ασυνείδητο και τη μυστικιστική γνώση. Ενδυναμώνει την ενσυναίσθηση και βοηθά να ανακαλύψουμε, περνώντας μέσα από το σκοτάδι, ότι δε φαίνεται με την πρώτη ματιά.

Αναπτύσσει τις πνευματικές ιδιότητες και τη μεταφυσική μας πλευρά και βοηθά να ηρεμήσουμε όταν υπάρχουν συναισθηματικές εντάσεις, καθώς τις απορροφά. Ταυτόχρονα, μας ωθεί να δούμε την αλήθεια μας, εξερευνώντας βαθιά τον εαυτό μας. Μας υποστηρίζει, ώστε να συστήσουμε τον εαυτό μας στις ανώτερες διαστάσεις, ειδικά τις γυναίκες οι οποίες δουλεύουν με τις πλευρές της θηλυκής ενέργειας.

Φέρνει σε ισορροπία το θηλυκό ορμονικό σύστημα, τονώνει το ανοσοποιητικό και δίνει στις γυναίκες τη διάθεση να ξαναβρούν την επικοινωνία με το σώμα τους και γενικά την ανάγκη να συνδεθούν με τα πάντα γύρω τους πιο βαθιά και ειλικρινά.

 

 

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu

Μεγάλη προσφορά Ιουλίου

Μία μοναδική προσφορά για τους φίλους της σελίδας, για τον Ιούλιο! Κάθε Πέμπτη του Ιουλίου, μπορείτε να επιλέξετε μία συνεδρία ενεργειακής διάγνωσης των chakra ή μία συνεδρία κρυσταλλοθεραπείας ή συνεδρία ενεργειακής ανάγνωσης ταρώ, μόνο με 25€! Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας είναι 40 λεπτά και το ραντεβού κανονίζεται κατόπιν συνεννόησης.

Κανονίστε τη συνεδρία σας τώρα, με ένα τηλέφωνο στο 6974455759