Αυτοκρατορικό Τοπάζι

Το αυτοκρατορικό τοπάζι είναι μοναδικό για να τονώσει την ενέργειά μας σε όλα τα επίπεδα και να μας γεμίσει χαρά και αισιοδοξία. Ενεργοποιεί τα πρώτα τρία τσάκρα και το κέντρο κεφαλής σε κάποιες περιπτώσεις, όπως όταν το άτομο συνέρχεται από βαριά κατάσταση, ή όταν το ζωτικό σώμα έχει αδειάσει πλήρως από ενέργεια.

Δρα εξαιρετικά αποτελεσματικά στο ηλιακό πλέγμα τονώνοντάς το με τις ποιότητες της αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης. Ειδικά αν συνδυαστεί με μάτι της τίγρης, μας δίνει τη δύναμη να διεκδικήσουμε ό,τι θεωρούμε ότι μας αξίζει, δίνοντάς μας όμως τόσο θάρρος και πίστη, που καλό είναι κατά διαστήματα να ελέγχουμε τις προθέσεις μας, για να είμαστε σίγουροι ότι είναι αντικειμενικά σωστές και δεν έχουμε χαθεί σε παιχνίδια δύναμης. Γενικά αυτή η σκέψη είναι καλό να γίνεται όταν δουλεύουμε με το ηλιακό πλέγμα.  Επίσης μας βοηθά να μπούμε στο διαλογισμό, αφυπνίζει τις διαισθητικές μας ικανότητες και μας φέρνει σε επαφή με τη συμπαντική ενέργεια.

Μας γεμίζει με υγιή φιλοδοξία και ισχυρή θέληση για να προωθήσουμε το όραμά μας και να δράσουμε ριζοσπαστικά σε σχέση με τους τρόπους που χρησιμοποιούσαμε ως τώρα. Γενικά το χρυσό τοπάζι βοηθά να υλοποιήσουμε εύκολα το όραμά μας και τις επιθυμίες μας. Συγχρόνως,  καλεί ανθρώπους στη ζωή μας που θα μας βοηθήσουν να το στηρίξουμε και να το προωθήσουμε, δίνοντας και εκεί μία ανανεωτική ματιά, όπως και τη διάθεση να το αντιληφθούμε και να το διαχειριστούμε σαν κάτι πολύτιμο, όπως πραγματικά το αξίζει. Ενεργοποιεί την αφθονία και είναι εξαιρετικό για να δώσει σε έναν άνθρωπο μια αίσθηση αυτοκρατορική, ειδικά αν έχει ανάγκη να πιστέψει στον εαυτό του, να τον παρουσιάσει σωστά ή ακόμα και να προωθήσει τη δουλειά του. Διώχνει τη θλίψη και την κατάθλιψη και στη θέση τους φέρνει χαρά και αισιοδοξία για τη ζωή και τη δημιουργία. Μόνο του, αλλά και σε συνδυασμό με ηλιόλιθο έχει μοναδικά αποτελέσματα.

Βοηθά σε προβλήματα του ήπατος, της χολής και γενικά του πεπτικού συστήματος. Ρυθμίζει τον μεταβολισμό, δρα αποτελεσματικά σε θέματα ανορεξίας, τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και γενικά μας δυναμώνει σε περιόδους εξάντλησης.

Σχόλια

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu