Βερδελίτης – πράσινη Τουρμαλίνη

Ο βερδελίτης είναι εξαιρετικός για να μας φέρει σε επαφή με το φυτικό βασίλειο. Βοτανοθεραπευτές και αρωματοθεραπευτές έχουν να μάθουν πολλά για την ενεργειακή φύση των φυτών μέσω της συνεργασίας τους με την πράσινη τουρμαλίνη.

Δύο κέντρα που συνήθως υπερλειτουργούν στους θεραπευτές είναι το τρίτο μάτι και η καρδιά. Ο βερδελίτης εδώ λειτουργεί με δύο τρόπους: Ο ένας είναι ότι βοηθά στην ένωση των δύο αυτών κέντρων και ο άλλος ότι μειώνει το σοκ που δέχεται η καρδιά σε φυσικό επίπεδο, από την αύξηση της ροής της ενέργειας. Ταυτόχρονα, εναρμονίζει την υπερλειτουργία της υπόφυσης, που μπορεί να οδηγήσει σε σύγχυση μεταξύ των διαστάσεων με αίσθηση απώλειας, ζάλης, ιλίγγων ή πονοκεφάλων.  Μας βοηθά να κατανοήσουμε τον τρόπο με τον οποίο το φυσικό σώμα αντιδρά στις υψηλές συχνότητες ενέργειας που γειώνουμε.

Η πράσινη τουρμαλίνη είναι ένας λίθος υγείας. Ενεργοποιεί την αυτοθεραπεία και αν συνδυαστεί με κεχριμπάρι μπορεί να βοηθήσει στην αναζωογόνηση του φυσικού σώματος. Ωστόσο είναι ένα ορυκτό που δρα θεραπευτικά ακόμα και στα πιο εκλεπτυσμένα ενεργειακά μας σώματα. Μας αφυπνίζει ώστε να αφουγκραστούμε την κατάσταση της υγείας μας και μας κρατά συντονισμένους με την αντίληψη της σωστής πρόληψης και φροντίδας του φυσικού σώματος. Ο βερδελίτης μπορεί να τοποθετηθεί σε όλα τα ενεργειακά κέντρα, διότι λειτουργεί θεραπευτικά σε όλα ανεξάρτητα από το χρώμα τους. Επίσης, μπορούμε να τοποθετήσουμε από μια τουρμαλίνη πράσινη πάνω σε κάθε αδένα των τσάκρα. Οι αδένες είναι αυτοί που παράγουν τη σπίθα που ενεργοποιεί τα τσάκρα και η πράσινη τουρμαλίνη τους εξισορροπεί και επαναφέρει τη σωστή ροή έκκρισης των συστατικών τους.

Η γλυκιά ενέργεια του βερδελίτη παρηγορεί τους ανθρώπους που δε γνώρισαν οικογένεια ή είχαν σοβαρά προβλήματα ένωσης με αυτή, προσφέροντάς τους θεραπεία και θρέψη στην καρδιά.

Δυναμώνει το ενεργειακό μας πεδίο ώστε να γινόμαστε ένας πόλος έλξης της γενικής ευημερίας στη ζωή και φέρνει κοντά μας οικονομική αφθονία.

Δυναμώνει το φυσικό νευρικό και το ανοσοποιητικό σύστημα όπως και την καρδιά. Τονώνει τους αδένες και ειδικά τον θύμο.

Σχόλια

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu