Βισμούθιο

Είναι ορυκτό που ξαναφέρνει τη χαρά σε ανθρώπους που από υπερβολικό πόνο την έχουν ξεχάσει.

Αν τοποθετηθεί στο κέντρο κεφαλής και από πάνω του ένας κρύσταλλος χαλαζίας γεννήτρια, θα γεμίσουν όλα τα τσάκρα με ζωτική ενέργεια. Γενικά το βισμούθιο μπορεί να εργαστεί σε όλα τα ενεργειακά κέντρα. Φέρνει αναζωογόνηση, ζωντάνια και τόνωση, ειδικά αν συνδυαστεί με αυτοκρατορικό τοπάζι, ηλιόλιθο και κιτρίνη, ή γενικά άλλα τονωτικά ορυκτά.

Είναι ορυκτό που μας βοηθάει να απομακρύνουμε από τη ζωή μας τις καταστάσεις που μας μαράζωσαν, έστω και τα  ψήγματά τους που ακόμα πάλλονται στα ενεργειακά μας σώματα ή σε κάποια ζωτικά όργανα.

Μας οπλίζει με θάρρος ώστε να διεκδικήσουμε την ανεξαρτησία μας και να αναδομήσουμε τη ζωή μας, αφού πρώτα ανακαλύψουμε την κρυμμένη μας δύναμη.  Δίνει αρχιτεκτονική σκέψη όταν χρειάζεται να δομήσουμε κάτι νέο. Γενικά βοηθά να δημιουργηθούν δομές εκεί όπου δεν υπάρχουν. Αυξάνει τη δυνατότητα οραματισμού και για αυτό θεωρείται ότι μπορεί να βοηθήσει σε σαμανικά ταξίδια. Έχει τη δυνατότητα να επικεντρώσει, αλλά και να διευρύνει. Αυτές οι δύο αντίθετες ποιότητες βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία σε αυτό το ορυκτό.

Αν συνδυαστεί με αιματίτη μας στηρίζει στην πορεία της ζωής μας.    

Σχόλια

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu