Για εναρμόνιση του κέντρου καρδιάς

Καθόμαστε σε στάση διαλογισμού! Κρατάμε έναν Ροζ χαλαζία καρδιά ή αν προτιμάμε κάτι πιο δυναμικό περικυκλώνουμε το σώμα μας με Ροζ Χαλαζίες. Οραματιζόμαστε ένα τριαντάφυλλο στην καρδιά μας. Το βλέπουμε από μπουμπούκι να ανοίγει και να μας πλημμυρίζει με το χρώμα και το άρωμα του. Στο κέντρο του τριαντάφυλλου από καλύπτεται ένας Ροζ Χαλαζίας.

Το νιώθουμε σταδιακά στην ουρική του δομή να μεγάλωνα μέχρι να καλύψει τη δική μας , ως το συναισθηματικό σώμα. Βλέπουμε κάθε πληγή που υπάρχει σε αυτό το σώμα και αισθανόμαστε την ενέργεια του Ροζ Χαλαζία να περνά ξανά και ξανά από κάθε μία ώσπου να τις επουλώσει όλες. Όταν θεωρήσετε ότι το συναισθηματικό σώμα έχει επουλωθεί, Δείτε τον Ροζ Χαλαζία να αποχωρεί από το τριαντάφυλλο και να στέκεται πάνω από το κέντρο καρδιάς, στο συναισθηματικό αυρικό σας πεδίο, κάνοντας σπειροειδής κύκλους από πάνω προς τα κάτω, τονώνοντας το.

Όταν αισθανθείτε το ουρικό σας σώμα τονωμένο ενεργειακά, δείτε τον Ροζ Χαλαζία να ξεκινά το ταξίδι της επιστροφής προς το κέντρο του τριαντάφυλλου. Ευχαριστούμε τον Χαλαζία για την συνεργασία του, οραματιζόμαστε το τριαντάφυλλο να κλείνει ένα, ένα τα πέταλα του και να εισχωρεί ξανά μέσα στην καρδιά μας. Εναρμονιζόμαστε με την αναπνοή μας και επιστρέφουμε πίσω ομαλά.

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email