Γυναίκες, οι κόρες της Σελήνης

Γυναίκες, από διάφορες κουλτούρες, ας ενωθούμε. Ας δούμε πώς, όλες μαζί, μπορούμε να προσφέρουμε και να χαρίσουμε τη ζωή στον κόσμο γύρω μας. Ας διδάξουμε τον εαυτό μας πώς είναι να συνυπάρχουμε, να δημιουργούμε την ευτυχία και ας το διδάξουμε στη συνέχεια και σε άλλους. Μόνο έτσι αυτός ο τόπος, αυτή η Γη, θα μας χωρέσει όλους.

Για αυτό το σκοπό, η κίνηση του Φεγγαριού είναι αυτή που θα μας καθοδηγήσει να εξερευνούμε την ενέργεια της και να την αφήνουμε να μας προτρέπει σε βαθύτερα κομμάτια του εαυτού μας, αλλά και σε πιο αέρινα – δεν είμαστε μόνο αυτό που βλέπουμε, αισθανόμαστε και γνωρίζουμε για εμάς ως τώρα.

Κάθε Νέα Σελήνη έχει την ενέργεια της νέας αρχής, σχετίζεται με μία νέα γονιμοποίηση και μας ωθεί στην ελπίδα του καινούργιου. Η κάθε ημέρα της Νέας Σελήνης έχει διαφορετική ενέργεια, είναι ένα τοπίο νέο, που μπορεί να χωρέσει τα σχέδιά μας για ένα ανανεωμένο μέλλον. Αποτελεί το σπόρο του δυναμικού – κανένα δάσος δε μπορεί να μεγαλώσει χωρίς τον πρώτο σπόρο. Αυτό το σπόρο μπορεί να τον φυτέψει η Γυναίκα, εκείνη που πλάθει, που δημιουργεί, που ονειρεύεται. Μέσα από την έκφραση και την ενότητα, αυτός ο σπόρος θα τρέφεται, θα δυναμώνει και θα αναπτύσσεται όλο και περισσότερο.

Ας μην ξεχνάμε πως η Γυναίκα του σήμερα χρειάζεται όσο ποτέ να βρει διεξόδους να εκφράσει την ενέργειά της, χωρίς να τη σπαταλά σε καταστάσεις που την απορροφούν, την απομυζούν και δεν της επιτρέπουν να βρει τελικά την ουσία της δικής της ανάπτυξης. Η Γυναίκα είναι ένα πολύπλευρο πλάσμα με πάρα πολλές ποιότητες και ιδιότητες συμπυκνωμένες μέσα της. Χρειάζεται να αναγνωρίσει αυτές τις ποιότητες, κάτι που δεν της έχει επιτραπεί εύκολα, να νιώσει ξανά περήφανη για τον εαυτό της, ευγνώμων για τα χαρίσματά της! Τότε, η ενέργεια θα ρεύσει με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο μέσα της.

Η Τέχνη και οι καλλιτεχνικες δημιουργίες, ο χορός, η μουσική, ο διαλογισμός, η εστίαση, τα ορυκτά, τα βότανα – όλα σχηματίζουν ένα υφαντό δημιουργίας για τους δικούς μας στόχους αλλά και τους στόχους ενός μεγαλύτερου, ομορφότερου κόσμου.

Ελάτε σε επαφή με την ομορφιά σας, μέσα από τη συντροφικότητα στη γυναικεία δύναμη – γίνετε εσείς το χέρι που θα φυτέψει το σπόρο και διεκδικήστε το μέλλον σας, κάθε φορά και πιο δυναμικά, πιο χαρούμενα, με περισσότερη ελπίδα!

Γίνεται η Γυναίκα που ονειρεύεστε! Κάθε Γυναίκα μπορεί να δώσει μία ευκαιρία στην ενέργεια, μέσα από τον κύκλο, να βοηθήσει το δικό σπόρο της να ανθίσει και να πάρει τη θέση της στον Κοσμικό Κήπο.

μοιράστε

Share on facebook
Share on linkedin
Share on print
Share on email