Δάκρυ του Απάχη

Στοιχείο: Γη/Φωτιά

Σκληρότητα:5 – 5,5

Ενεργειακό Κέντρο: Βάσης/Ιερού

Ένα ιδιαίτερα προστατευτικό ορυκτό σε όλα τα επίπεδα σας. Βοηθά ακόμα και ανθρώπους που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι και νιώθουν ότι χτυπιούνται από βαριές ενέργειες, που δε μπορούν να διαχειριστούν. Σας βοηθά να συγχωρέσετε και έτσι να απελευθερωθείτε από συναισθηματικούς πόνους. Ιδιαίτερα στηρικτικό ορυκτό για γυναίκες που έκλαψαν για ερωτικούς συντρόφους που τις πλήγωσαν. Θεραπεύει τη θλίψη και τις όποιες πληγές, που ακόμα συνεχίζουν να αιμορραγούν στο συναισθηματικό σώμα.

Είναι ένα ορυκτό το οποίο διέπεται από τις ενέργειες της Φωτιάς και της Γης. Αυτή η ιδιότητά τους μπορεί να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε συνειδητά τη χορδή μεταξύ ημών και του Ενεργειακού Κέντρου της Γης. Σαν μία αστρική πυξίδα, συντονίζει τα βήματά μας, για να βρεθούμε ξανά, μετά την αναζήτησή μας, ως Οδυσσέας, στη δική μας Ιθάκη, τον τόπο όπου μπορούμε να ριζώσουμε. Αυτός ο τόπος μπορεί να βρίσκεται σε φυσικό επίπεδο, μπορεί όμως να είναι και μία εσωτερική κατάσταση. Επίσης, το “ρίζωμα” έχει να κάνει με την έννοια της ασφάλειας, της εσωτερικής σιγουριάς, που δίνει στο άτομο τη δυνατότητα να κοιτάξει βαθύτερα, να επεκτείνει το εσωτερικό του τοπίο.

Καθώς το δάκρυ του Απάχη είναι ένα πνευματικό ορυκτό, βοηθά να αντικρίσουμε με άλλη αντίληψη τα πράγματα γύρω μας, να αφήσουμε πίσω τις στεγανές πεποιθήσεις μεταξύ ανωτέρου και κατωτέρου επιπέδου και να κατανοήσουμε πως όλα είναι ένα τεράστιο κοσμικό παζλ. Το κάθε βήμα είναι η εκκίνηση για την τοποθέτηση του επόμενου κομματιού στο παζλ της ύπαρξής μας.

Η κάθε επιλογή, όσο μικρή και αν φαίνεται, είναι ένα κομμάτι στην εξελικτική μας εμπειρία. Το Δάκρυ του Απάχη το κάνει αυτό τόσο ξεκάθαρο! Βοηθά να δούμε ολιστικά, σε πολλαπλά επίπεδα και προσφέρει εξαιρετικά μεγάλη συμπαράσταση σε όσους δουλεύουν με Σαμανικές τεχνικές, καθώς ενώνει τον κάτω κόσμο με αυτόν που ζούμε τώρα.

Είναι κατανοητό πως είναι ένα ορυκτό που βοηθά πολύ στη γείωση, τη σταθερότητα και επίσης δρα προστατευτικά, ειδικά απέναντι σε γνώριμους, επαναλαμβανόμενους φόβους που μας ακινητοποιούν. Τονώνει το ανοσοποιητικό και το αίμα.

Σχόλια

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu