Διαλογισμός Προστατευτικής Πυραμίδας

 Μία ακόμη μορφή ενεργειακής ασπίδας είναι και η πυραμίδα, ένα σύμβολο το οποίο για αιώνες δουλεύει προστατευτικά με την απίστευτα ισχυρή του ενέργεια. Οραματίζεστε μία φωτεινή σφαίρα, λίγα χιλιοστά πάνω από το κεφάλι σας. Μέσα σε αυτή τη φωτεινή σφαίρα, προσθέστε την εικόνα μίας προστατευτικής θεότητας που συνδέεται με την Αρχαία Αίγυπτο, όπως ο Άνουβις ή η Μπαστ ή ο θεός Ρα. Αν αυτή η κουλτούρα δε σας είναι οικεία, παραμείνετε προσηλωμένη μόνο στο πρώτο μέρος, δηλαδή στη φωτεινή σφαίρα – θα δράσει εξίσου καλά.

Εφόσον έχετε υλοποιήσει τη φωτεινή σφαίρα μέσω του οραματισμού σας, είτε έχετε προσθέσει τον οραματισμό της θεότητας, είτε όχι, οραματιστείτε ότι εκπορεύονται από αυτήν φωτεινές ακτίνες, οι οποίες, σε μορφή πυραμίδας, σας περιτριγυρίζουν.
            Μπορείτε να ενεργοποιήσετε για αυτή την τεχνική μία πυραμίδα από λευκό χαλαζία, την οποία θα έχετε επάνω σας. Νιώστε ασφαλείς μέσα στη φωτεινή σας πυραμίδα σε όλα σας τα επίπεδα. Είναι σημαντικό να σφραγίζετε με πίστη προς το Φως την εργασία σας στο τελείωμα της, καθώς έτσι επικυρώνεται, μέσα από την εμπιστοσύνη σας.

[Απόσπασμα από το βιβλίο “Εγχειρίδιο Εξαγνισμού και Ψυχικής Προστασίας” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Δίον]

μοιράστε

Share on facebook
Share on linkedin
Share on print
Share on email