Διαμάντι Χέρκιμερ

Τα διαμάντια χέρκιμερ γειώνουν και διαχέουν το φως σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις διαστάσεις μας. Ιδιαίτερα όμως μπορούν να ενεργοποιήσουν το τρίτο μάτι, το κέντρο κεφαλής και τα ανώτερα απ’ αυτά ενεργειακά κέντρα. Μπορεί να μας βοηθήσει να μπούμε σε βαθύ διαλογισμό και να μπορέσουμε να μείνουμε μέσα σε αυτόν συγκεντρωμένοι. Γενικά είναι ένας υπέροχος κρυσταλλικός δάσκαλος για να μας οδηγήσει στα φωτεινά πεδία και να μας εκπαιδεύσει πάνω σε αυτή τη διδασκαλία. Μπορούν να τοποθετηθούν πάνω σε όλα τα ενεργειακά κέντρα για να τα καθαρίσουν και να τα τονώσουν ή ανάμεσά τους για να ομαλοποιήσουν την ενεργειακή ροή μεταξύ τους.

Προσθέστε ένα χέρκιμερ με οποιοδήποτε ορυκτό ή συνδυασμό ορυκτών έχετε επιλέξει, για να ενδυναμώσετε και να ενισχύσετε το δυναμικό τους πάνω στο τσάκρα στο οποίο εργάζεστε. Επίσης, βάλτε χέρκιμερ γύρω από το σώμα, ειδικά σε συνδυασμό με μαύρη τουρμαλίνη, για να ενδυναμώσετε αλλά και για να εξαγνίσετε το αυρικό πεδίο. Τοποθετήστε όμως και ένα μεγάλο χέρκιμερ στο κέντρο ενός δωματίου ώστε να ενδυναμώσετε ενεργειακά το χώρο.

Το χέρκιμερ μας μεταμορφώνει σε κανάλι στο οποίο η συμπαντική ενέργεια ρέει άμεσα και ανεμπόδιστα. Μας δίνει τη δυνατότητα να φορτίσουμε με αγνό φως συνταγές με αιθέρια έλαια ή βότανα, τους μεσημβρινούς, εσωτερικά όργανα, ένα grid ή ό,τι χρειάζεται ενεργοποίηση. Μας ενώνει με τα ανώτερα πεδία και μας βοηθά να λάβουμε μηνύματα μέσα από τα οράματα ή τα όνειρά μας, καθώς ακόμα και να κάνουμε αστρικά ταξίδια.

Τοποθετώντας ένα χέρκιμερ στο τρίτο μάτι αφυπνίζεται η διόραση και λαμβάνουμε άμεσα μηνύματα, τα οποία μπορούμε να γειώσουμε πιο εύκολα αν τοποθετήσουμε από ένα smoky χέρκιμερ εξωτερικά ή εσωτερικά των αστραγάλων αν είμαστε ξαπλωμένοι ή απλά κρατώντας από ένα σε κάθε χέρι σε περίπτωση που είμαστε καθιστοί.

Ξυπνάει μέσα μας το ξεχασμένο όραμα της ψυχής και τη συνειδητή αναζήτηση του φωτός. Φέρνει στην επιφάνεια τη χαρά του εσωτερικού παιδιού που καταπιέσαμε με τα «πρέπει» και τα «μη» θεραπεύοντας ιδιαίτερα το συναισθηματικό σώμα ενώ παράλληλα ανανεώνει και το πνευματικό σώμα.

Είναι γενικά ένα τονωτικό και αναζωογονητικό ορυκτό σε όλες τις διαστάσεις του φυσικού σώματος. Επανορθώνει το DNA και το γερασμένο δέρμα, βοηθάει στο μεταβολισμό, χαλαρώνει από το στρες, τονώνει την ενέργεια, και το chi των εσωτερικών οργάνων και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό ως αντικαταθλιπτικό.

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email