Ελκύοντας την αγάπη

Υπάρχουν στιγμές στη ζωή σας όπου νιώθετε έτοιμοι να μαγνητίσετε τον έρωτα στη ζωή σας, αλλά νιώθετε ότι χρειάζεστε μία μικρή στήριξη για να βοηθήσει αυτή την ενέργεια να γίνει πιο δυναμική. Το βασίλειο των ορυκτών μπορεί να σας βοηθήσει, μέσα από την ενέργειά του, όχι μόνο να ανθίσετε εσείς και να γίνετε ένας πόλος έλξης, αλλά και να γειώσει στη ζωή σας τη συντροφικότητα.

Θα χρειαστείτε ένα Χαλαζία ταντρικό δίδυμο. Κρατήστε τον στα χέρια σας και οραματιστείτε ποιος είναι ο λόγος που τον έχετε καλέσει στη ζωή σας. Εκφράστε του όλα σας τα θετικά συναισθήματα για αυτό που επιθυμείτε και αφήστε την ενέργειά τους να εισχωρήσει μέσα του – προσοχή, χωρίς αρνητικές δηλώσεις.

Κρύσταλλος Χαλαζίας Ταντρικό Δίδυμο

Τοποθετήστε τον σε ένα γυάλινο δοχείο, μαζί με μέλι και ροδοπέταλα, τρεις μέρες πριν την Πανσέληνο. Την ημέρα της Πανσελήνου, βγάλτε τον από το μέλι, ξεπλύνετέ τον καλά και κρατήστε τον ξανά στα χέρια σας. Οραματιστείτε την αγάπη, ώς μία ακτίνα, χρώματος τριανταφυλλί, να λούζει εσάς και τον κρύσταλλό σας. Οραματιστείτε πως ελκύετε τον καλύτερο σύντροφο για εσάς. Νιώστε το μαγνητισμό σας, που ενεργοποιείται από το ταντρικό δίδυμο.

Όταν αισθανθείτε πως η σύνδεσή σας ολοκληρώθηκε, τοποθετήστε τον κρύσταλλο σε ένα σημείο ασφαλές. Ανάβετε ένα ρεσώ κοντά του συχνά και φροντίστε να υπάρχουν δίπλα του φρέσκα λουλούδια ή ακόμα και σύμβολα που για εσάς αντιπροσωπεύουν την αγάπη. Φροντίζετε καθημερινά να δίνετε λίγα λεπτά για να συνδέεστε μαζί του και να οραματίζεστε τον ιδανικό σας σύντροφο και τη συντροφική σχέση μεταξύ σας.

 

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email