Εναλλακτικοί τρόποι αφιέρωσης Ορυκτών στο Φως

ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΜΕ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΑ ΜΠΩΛ

Τοποθετείστε στο κέντρο του κρυσταλλικού σας μπολ ένα ρεσώ αναμμένο και γύρω – γύρω ροδοπέταλα. Επάνω στα ροδοπέταλα, εναποθέστε τα ορυκτά που θέλετε να εναρμονίσετε και κινείστε τη μαλέτα απαλά στο χείλος του δεξιόστροφα, οραματιζόμενοι πως το κρυσταλλικό μπολ πλημμυρίζει από την ενέργεια του Φωτός. Αν νιώσετε μία εσωτερική παρόρμηση να συνοδεύσετε τον κρυσταλλικό ήχο του μπολ με ένα Mantra, συντονίστε τη φωνή σας με τον ήχο του μπωλ και αφεθείτε στο συνδυασμό των δονήσεων. Μπορείτε επίσης να περιτριγυρίσετε τα ορυκτά σας με κρυσταλλικά μπωλ και να παίξετε για αυτά, όπως και στον καθαρισμό, αλλά με τη μαλέτα σας να περιστρέφεται αυτή τη φορά δεξιόστροφα.

 

ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΜΕ ΘΙΒΕΤΙΑΝΙΚΑ ΚΥΜΒΑΛΑ

Απλώστε αποξηραμένη λεβάντα μαζί με σκόνη από τζίντζερ στο εσωτερικό του κυμβάλου σας. Η ποσότητα των βοτάνων θα εξαρτηθεί από το μέγεθος του κυμβάλου που διαθέτετε. Εναποθέστε τα ορυκτά  πάνω στα βότανα και χτυπήστε το κύμβαλο με την κατάλληλη μαλέτα.

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τον δεύτερο τρόπο που έχουμε αναφέρει στον καθαρισμό, με τα 4 κύμβαλα, στα οποία θα έχετε βάλει λεβάντα και σκόνη τζίντζερ, μόνο που αυτή τη φορά θα τα χτυπήσετε διαδοχικά δεξιόστροφα.

Και στους δύο τρόπους μπορείτε, να τοποθετήσετε ένα χαρτί όπου θα έχετε γράψει ένα Mantra ή κάποια προσευχή ή ακόμη και ποιότητες που θέλετε να ενεργοποιήσετε στα ορυκτά σας, στον πάτο του κύμβαλου πριν βάλετε τα βότανα.

 

(Όταν τοποθετείτε μέσα στα κρυσταλλικά μπωλ ή τα θιβετιανικά κύμβαλα ορυκτά, μπορεί να αλλοιωθεί ο ήχος τους. Αν αυτό είναι κάτι που θα σας ενοχλήσει, δοκιμάστε κατευθείαν τη δεύτερη εναλλακτική που σας προσφέρεται.)

 

ΘΥΜΙΑΜΑ ΑΦΙΕΡΩΣΗΣ

Βάζουμε στο μπλέντερ τα εξής βότανα σε αποξηραμένη μορφή: σανδαλόξυλο, λεβάντα, αγγελική, αποξηραμένα άνθη νερατζιάς, γιασεμιού και μπουμπούκια τριαντάφυλλου μαζί με  λιβάνι από τριαντάφυλλο και μύρο και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν σκόνη. Αυτή τη σκόνη μπορείτε να την βάλετε πάνω σε καρβουνάκι λιβανίσματος για να εναρμονίσετε τόσο τα ορυκτά όσο και το χώρο σας.

Για την παρασκευή θυμιάματος, θα πρότεινα, για καλύτερα αποτελέσματα, να χρησιμοποιήσετε ένα γουδί, αντί για το μπλέντερ, αν φυσικά έχετε την υπομονή και τη διάθεση να παρασκευάσετε το θυμίαμά σας με αυτόν τον τρόπο, καθώς η πρόθεσή σας θα ενσταλλαχθεί με αυτόν τον τρόπο στο μείγμα των βοτάνων σας, ενδυναμώνοντας τη δόνησή του.

Στην περίπτωση χρήσης του γουδιού για την παρασκευή θυμιάματος, στο μόνο που θα ήθελα να σας επιστήσω την προσοχή, θα ήταν πως, όταν παρασκευάζετε θυμίαμα για κάθαρση, δουλεύετε με αριστερόστροφες κινήσεις, ενώ όταν παρασκευάζετε θυμίαμα εναρμόνισης και αφιέρωσης, δουλεύετε δεξιόστροφα.

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email