Εναλλακτικοί τρόπου ενεργειακού καθαρισμού Ορυκτών

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΘΥΜΙΑΜΑ

Χτυπήστε στο μπλέντερ τα εξής αποξηραμένα βότανα: φασκόμηλο, ύσσωπο, ευκάλυπτο, δάφνη, λεβάντα, δεντρολίβανο, κουκούτσια κέδρου και αρκεύθου, σανδαλόξυλο, αρσενικό ή μαύρο λιβάνι και λίγο αλάτι Ιμαλαϊων, ώσπου να γίνουν σκόνη. Αυτή τη σκόνη μπορείτε να την τοποθετήσετε επάνω σε καρβουνάκι λιβανίσματος για να εξαγνίσετε τα ορυκτά και το χώρο σας, καθώς αυτός είναι ένας ιδιαίτερα αποτελεσματικός τρόπος καθαρισμού, ο οποίος ενδείκνυται και για ορυκτά που είναι δεμένα σε κοσμήματα.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΟΡΥΚΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΗ

Αν έχετε τη δυνατότητα  να βρεθείτε στην εξοχή, μακριά από κάθε μορφής ηλεκτρομαγνητικού πεδίου ( π.χ. πυλώνες ηλεκτρισμού ) για κάποιες μέρες, μπορείτε, είτε να θάψετε τα ορυκτά σας για τουλάχιστον τρεις ημέρες μαζί με κλαδιά φασκόμηλου στη Γη, ώστε να απορροφήσει την αρνητικότητα που έχουν συσσωρεύσει ή αν βρεθείτε κοντά σε μια πηγή ή ποτάμι, μπορείτε να τα αφήσετε για αρκετή ώρα κάτω από το δροσερό τρεχούμενο νερό, οραματιζόμενοι τη ζωτική του ενέργεια να παρασύρει κάθε αρνητικότητα και να τα ενεργοποιεί ξανά στην υγιή τους δόνηση.

 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ ΧΑΛΑΖΙΑ

Κάντε έναν κύκλο με κρυστάλλους Χαλαζίες μιας αιχμής επάνω σε ένα φύλλο χαλκού (με τις μύτες τους προς το κέντρο του κύκλου), [ειδικά προγραμματισμένους για καθαρισμό ορυκτών] ή τοποθετήστε τέσσερις Χαλαζίες στις τέσσερις γωνίες του φύλλου χαλκού σας, τοποθετημένους με τις μύτες τους προς το κέντρο του. Και στις δύο περιπτώσεις, οι κρύσταλλοι πρέπει να είναι προγραμματισμένοι αυστηρά για καθαρισμό ορυκτών. Στο κέντρο του φύλλου από χαλκό, θα τοποθετήσετε τα ορυκτά που θέλετε να καθαρίσετε.
Μια παραλλαγή της τεχνικής είναι να τοποθετήσετε στο κέντρο του φύλλου χαλκού και τους χαλαζίες ένα κρυστάλλινο μπολ με μικρά κομμάτια ή τσιπς από τα εξής ορυκτά: τυρκουάζ, τουρμαλίνη μαύρη, κιτρίνη, κρύσταλλο χαλαζία, καπνιά, μαύρο οψιδιανό, κεχριμπάρι, αμέθυστο, όνυχα, κατάλληλα προγραμματισμένα για το συγκεκριμένο σκοπό και επάνω τους να εναποθέσετε τα ορυκτά που θέλετε να καθαρίσετε.

 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΧΑΛΑΖΙΑ ή ΚΙΤΡΙΝΗ

Εναποθέστε το ορυκτό που θέλετε να καθαρίσετε πάνω σε ένα σύμπλεγμα χαλαζία ή κιτρίνη, ειδικά προγραμματισμένο για καθαρισμό ορυκτών. Αφήστε το εκεί για μια έως τρεις ημέρες.

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email