Ενεργειακός καθαρισμός Ορυκτών με Κρυσταλλικά Μπολ – Θηβετιανικά κύμβαλα

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΜΠΟΛ ΑΠΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ ΧΑΛΑΖΙΑ

Το κρυστάλλινο μπολ σας καλό θα είναι να είναι προγραμματισμένο για κάθαρση ορυκτών. Τοποθετείτε τα ορυκτά σας μέσα στο μπολ μαζί με αποξηραμένα φύλλα φασκόμηλου και δεντρολίβανου και αφήστε τα για δύο με τρεις ημέρες. Εναλλακτικά μπορείτε να γεμίσετε το κρυστάλλινο μπολ νερό με εξαγνιστικά αιθέρια έλαια, όπως φασκόμηλου, αρκεύθου, δεντρολίβανου, ευκαλύπτου, ύσσωπου και λεβάντας (από 2 σταγόνες το καθένα) και αφήνετε τα ορυκτά μέσα από τρεις ώρες μέχρι ένα εικοσιτετράωρο. Μία εξαιρετική πρόταση, είναι να χρησιμοποιήσετε για αυτό το σκοπό νερό που προέρχεται από Ιερές πηγές, όπως η Chalice Well ή η White Spring, οι οποίες βρίσκονται στο Glastonbury, σε ένα συνδυασμό με hydrosol από Φασκόμηλο.

 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΑ ΜΠΟΛ

Κάθε μπολ είναι φτιαγμένο από 98,9% πυρίτιο χαλαζία. Ο ήχος που παράγουν τα κρυσταλλικά μπολ εκφράζει άμεσα την καθαρότητα του λευκού Φωτός. Αυτή η ποιότητα  τους επιτρέπει να καθαρίσουν και να εναρμονίσουν οτιδήποτε βρεθεί δίπλα στη ηχητική, θεραπευτική τους συχνότητα. Τοποθετείστε τα ορυκτά που θέλετε να καθαρίσετε μέσα στο κρυσταλλικό μπολ. Κινείστε πολύ απαλά τη μαλέτα πάνω στο χείλος του κρυσταλλικού σας μπολ, καθότι, αν το κάνετε με ένταση, τα ορυκτά σας θα αρχίσουν να δονούνται δυσαρμονικά και θα τρίζουν στο εσωτερικό του μπολ σας. Χειριστείτε τη μαλέτα αριστερόστροφα επάνω στα χείλη του κρυσταλλικού μπολ, καθώς ο σκοπός σας είναι ο καθαρισμός. Συνεχίζετε ώσπου να νιώσετε ότι τα ορυκτά σας έχουν καθαριστεί πλήρως.  Αν το ορυκτά που θέλετε να καθαρίσετε είναι αρκετά μεγάλα, τότε μπορείτε να ηχήσετε το κρυσταλλικό μπολ και να κάνετε αριστερόστροφους κύκλους γύρω του ή να τα περιτριγυρίσετε με τα κρυσταλλικά σας μπολ και να παίξετε για αυτά μία Συμπαντική μελωδία, που θα τα καθαρίσει και θα τα εναρμονίσει.   Προσοχή, δεν παίζετε συνεχόμενα και με μεγάλη ένταση, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να θρυμματιστούν τα μπολ.

 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΘΙΒΕΤΙΑΝΙΚΑ ΚΥΜΒΑΛΑ

Ένας άλλος τρόπος να καθαρίσετε τα ορυκτά σας με τη βοήθεια των θιβετιανικών κυμβάλων, είναι να τοποθετήσετε τα ορυκτά σας στο κέντρο τεσσάρων κυμβάλων διαφορετικών μεγεθών και να τα χτυπήσετε διαδοχικά και αρκετές φορές με την κατάλληλη μαλέτα, πάντοτε αριστερόστροφα.

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email