Επιλέγοντας το κατάλληλο ορυκτό ή κρύσταλλο

Συνήθως νομίζουμε πως εμείς διαλέγουμε τα ορυκτά, ενώ στην πραγματικότητα εκείνα μας διαλέγουν.  Στην επιλογή κάθε κρυστάλλου υπάρχει ένα «κάλεσμα» από την πλευρά του ορυκτού.  

Ο κάθε κρύσταλλος και ημιπολύτιμος λίθος δονείται στη δική του ξεχωριστή συχνότητα, όπως κι ο κάθε άνθρωπος. Αυτό σημαίνει ότι οι συχνότητες οι δικές σας με εκείνες των ορυκτών πρέπει να έχουν συμβατότητα. Γι’ αυτό, αν έχετε στο νου σας τον σκοπό για τον οποίο τα προορίζετε (θεραπεία, διαλογισμό, καθαρισμό χώρου κτλ),  διευκολύνετε τα κατάλληλα ορυκτά να τραβήξουν την προσοχή σας με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Στην αρχή και για το νοητικό σκέλος της υπόθεσης, υπάρχει μια απλή ερώτηση που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας, ενώ κρατάτε το ορυκτό που σκέφτεστε να αποκτήσετε: Αισθάνεστε άνετα με τον κραδασμό του ή «κάτι» δεν σας ταιριάζει;

 

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΟΡΥΚΤΩΝ

Κλείστε τα μάτια και συγκεντρωθείτε για λίγες στιγμές. Ανοίξτε τα μάτια σας και πάρτε το πρώτο ορυκτό που θα τραβήξει την προσοχή σας.

Συγκεντρωθείτε και περάστε την παλάμη σας πάνω απ’ όλες τις πέτρες που είναι στη διάθεσή σας για να διαλέξετε. Συνήθως η αίσθηση ότι «αυτή» είναι η πέτρα σας, παρουσιάζεται με μια αίσθηση μουδιάσματος ή γαργαλητού στην παλάμη (δηλαδή στο τσάκρα που υπάρχει εκεί).

Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας καθοδηγήσει. Θα νιώσετε ένα «κάλεσμα» από τον κρύσταλλο που είναι κατάλληλος για εσάς.

Ενεργοποιείστε ένα εκκρεμές γι’ αυτή και μόνο την εργασία.

Για να διαλέξετε έναν κρύσταλλο για κάποιον άλλον, οραματιστείτε αυτό το άτομο, εστιαστείτε στην ανάγκη του και αφήστε πάλι τη διαίσθηση να σας οδηγήσει.

 

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email