Ζωγραφίζοντας έναν κρύσταλλο!

Η Τέχνη είναι ένας υπέροχος τρόπος να συνδεθούμε με την ενέργεια. Αφήνει το δεξί ημισφαίριο να αναπτυχθεί αβίαστα. Έτσι, η διαίσθηση και η πνευματική ανάπτυξη έρχονται, χωρίς την πίεση που μπορεί να ασκήσει το αριστερό ημισφαίριο.

Η λογική που αντιπροσωπεύει το αριστερό ημισφαίριο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο, που μας βοηθά στην καθημερινότητα, αλλά μπορεί να λειτουργήσει εξίσου ανασταλτικά, καθώς μπλοκάρει, στο όνομα της ανάλυσης, την εσωτερική μας εξέλιξη.

Μπορείτε να εκτυπώσετε το σκίτσο αυτού του κρυστάλλου και να προμηθευτείτε παστέλ χρώματα ή μαρκαδόρους ή οποιοδήποτε άλλο υλικό σας εμπνέει. Στη συνέχεια, καθήστε σε ένα χώρο όπου αισθάνεστε άνετα, τοποθετήστε όλα τα υλικά σας μπροστά σας και κλείστε τα μάτια σας. Τι θα θέλατε αν ενεργοποιήσετε με αυτόν τον κρύσταλλο; 

Όταν νιώσετε αυτό που θέλετε, συνδεθείτε με την πηγή της ενέργειας των κρυστάλλων και αρχίστε να ζωγραφίζετε! Η ενέργεια η δική σας, όπως και των ορυκτών, θα θρέψουν το στόχο σας και θα τον βοηθήσουν έτσι να ενεργοποιηθεί. Αφήστε την ενέργειά σας ελεύθερη να εκφραστεί δημιουργικά.

Όταν τελειώσετε, ευχαριστήστε την πηγή της κρυσταλλικής ενέργειας και τοποθετήστε το όμορφο δημιούργημά σας κάπου όπου μπορείτε να το βλέπετε και να σας εμπνέει καθημερινά!

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email