Ζώντας με τα ορυκτά – γρήγορες τεχνικές

Για συμπαντικές πληροφορίες: Γλενδονίτης (Ικαΐτης)

Ένα μοναδικό ορυκτό για να ανακαλύψετε τον τωρινό σας σκοπό στη γη: τι ήρθατε να μάθετε σε αυτή σας την ενσάρκωση; Τι να εξελίξετε;
Μπορεί να βοηθήσει ακόμα και να ανεβείτε στο επόμενο επίπεδο της εξέλιξής σας, φεύγοντας από ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο. Διαλογιστείτε με τη βοήθεια του Γλενδονίτη και σημειώστε τις πληροφορίες. Φροντίστε επίσης να κοιμάστε μαζί του, για το αντίστοιχο διάστημα που διαλογίζεστε. Αν σας ενδιαφέρει πραγματικά να εμβαθύνετε, μπορείτε να τον τοποθετήσετε σε ένα πουγκάκι, μαζί με όλες τις ερωτήσεις σας και να το κρατάτε επάνω σας. Δώστε χρόνο για να ξετυλιχτούν οι πληροφορίες που έχει να σας δώσει ο Γλενδονίτης.

Για προστασία από την αρνητικότητα: Κρύσταλλος Χαλαζίας με μαύρη Τουρμαλίνη

Ένας υπέροχος συνδυασμός για να κρατήσετε το σπίτι σας προστατευμένο. Μπορείτε να τον τοποθετήσετε απέναντι από την εξώπορτά σας, από την εσωτερική πλευρά του σπιτιού, με το πρόγραμμα να κρατά έξω από το σπίτι σας την αρνητική ενέργεια. Για καλύτερο προγραμματισμό του, κρατήστε τον στα χέρια σας, οραματιστείτε καθαρό λευκό Φως να το πλημμυρίζει και, στη συνέχεια, οραματιστείτε από την κάθε του πλευρά να φεύγουν ακτίνες που εξαπλώνονται στο χώρο σας και τον κρατούν προστατευμένο.

Για έλξη της αφθονίας: Κρύσταλλος Χαλαζίας

Πάρτε στα χέρια σας έναν άγγελο από Κρύσταλλο Χαλαζία και οραματιστείτε τον άγγελο της αφθονίας, σε συμπαντικό επίπεδο. Οραματιστείτε να στέλνει την ενέργειά του μέσα στον κρύσταλλό σας και πείτε:

“Αποδέχομαι τα δώρα του Σύμπαντος. Είμαι ολοκληρωτικά παρών για τα δεχτώ. Είμαι έτοιμος σε όλα τα επίπεδα και όλες τις διαστάσεις μου, ώστε να λάβω τα δώρα του Σύμπαντος, του Ανώτερου Εαυτού μου, των Φωτεινών Δασκάλων μου. Είμαι η υλοποίηση της αφθονίας”.

Αν θέλετε να δώσετε κίνηση σε μία κατάσταση: Μαλαχίτης

Γράψτε σε μία κόλλα χαρτί αυτό που επιθυμείτε και, από επάνω, ζωγραφίστε με έντονα χρώματα, ότι συμβολίζει την κίνηση και τη δράση για εσάς – μπορούν τα σχήματα να είναι και αφηρημένα. Στο τέλος της κάθε άκρης του χαρτιού, τοποθετήστε έναν Μαλαχίτη. Ξεκινήστε αυτή την τεχνική στη Νέα Σελήνη και κρατήστε την έως και την Πανσέληνο. Για ακόμα πιο έντονη ενεργοποίηση, γυρίζετε το εκκρεμές σας δεξιόστροφα για 5 έως 10 λεπτά, κάθε μέρα, οραματιζόμενοι το ιδανικότερο αποτέλεσμα.

Για ήρεμο ύπνο: Αμέθυστο

Κρεμάστε σε ένα κομμάτι πετονιά, πάνω από το κρεβάτι σας στο ταβάνι, έναν Αμέθυστο. Φροντίστε η πετονιά να φτάνει αρκετά χαμηλά, ώστε να μπορείτε εύκολα να καθαρίζετε ενεργειακά τον Αμέθυστο, αλλά όχι τόσο χαμηλά ώστε να σας ενοχλεί ή να εμποδίζει την κίνησή σας.

Για να αφυπνίσετε την ενέργειά σας: Μάτι της Τίγρης

Σε ένα δερμάτινο κορδόνι, περάστε χάντρες από Μάτι της Τίγρης. Δέστε το χαλαρά γύρω από τη μέση σας και χορέψτε έντονα ένα κομμάτι με τύμπανα, γύρο στα 20 έως 40 λεπτά. Σίγουρα θα τονωθεί η ενέργειά σας. Είναι μία καταπληκτική τεχνική, όταν θέλετε να νιώσετε δυνατοί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση.

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email