Η ιερή οικογένειά μας της Γης

Όλες οι πλευρές και τα όντα της Δημιουργίας είναι προϊόντα της ένωσης της ενέργειας (Πατέρας Ουρανός) και της ύλης (Μητέρας Γης). Σε κάθε επίπεδο, από το επιστημονικό μέχρι τις μυστικιστικές παραδόσεις, έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα.

Η ακόλουθη απλή ιεροτελεστία γιορτάζει την άμεση συγγένεια με την Μητέρα Γη και τον Πατέρα Ουρανό, τους ιερούς γονείς μας σε αυτή την ευρεία οικογένεια της γης, άρα και με όλους τους φυσικούς αδελφούς και αδελφές μας στον Ιστό. Αυτή η σχέση δεν είναι σαν αυτές στο ανθρώπινο επίπεδο με τους φυσικούς μας γονείς και αδέλφια, τους ιερούς μας γονείς μπορούμε να τους εμπιστευτούμε ότι θα μας παρέχουν ατέλειωτη στήριξη και σοφία αν επιλέξουμε να έχουμε επαφή με το «ιερό» μέσα μας και τον κόσμο γύρω μας.

 

ΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ

Θα χρειαστείτε: μερικές πέτρες, ένα κερί και σπίρτα. Αν το κάνετε μέσα στο σπίτι χρησιμοποιήστε ένα δίσκο με άμμο ή χώμα ως το κομμάτι της «γης» για να δουλέψετε.

 1. Βρείτε ένα ήσυχο μέρος όπου δε θα σας ενοχλήσουν καθόλου (εσωτερικά ή έξω) όπου μπορείτε μόνοι να δείτε τη γη και τον ουρανό.
 2. Τοποθετείστε τις πέτρες σα λοφίσκο ή κύκλο για να αναπαραστήσετε τη Μητέρα Γη. Σταματήστε και διευρύνετε τις αισθήσεις σας για να συνδεθείτε με το φυσικό κόσμο γύρω σας, που είναι η Μητέρα Γη σας.
 3. Τοποθετείστε το κερί σας στο κέντρο, η φωτιά αναπαριστά τον Πατέρα Ουρανό. Σταματήστε και κοιτάξτε ψηλά στον ουρανό. Αισθανθείτε μέσω της φαντασίας σας την παρουσία των αόρατων ενεργειών να κυματίζουν γύρω σας στη Δημιουργία.
 4. Αγγίξτε τη γη.
 5. Ανάψτε το κερί, καθίστε πίσω του και μιλώντας δυνατά χαιρετήστε τους ιερούς σας γονείς. Σύντομα γίνεται φυσικά να συνομιλείτε δυνατά έτσι. Μπορεί να θελήσετε να ζητήσετε από τους ιερούς σας γονείς να σας βοηθήσουν  να :
  • Μεταχειρίζεστε τις σχέσεις σας με τη Δημιουργία με σεβασμό.
  • Εμπιστεύεστε το εκπαιδευτικό μονοπάτι της ζωής σας, ακόμα και όταν οι στιγμές είναι δύσκολες.
  • Περπατάτε με ομορφιά μέσα στη ζωή σας, όπου και αν αυτό σας οδηγεί.
 6. Σβήστε το κερί φυσώντας το και τελειώστε με τη φράση «Για όλες τις σχέσεις μου».
 7. Αγγίξτε τη γη και με τα δυο σας χέρια, στέλνοντας σκέψεις αρμονίας και αγάπης.

Σχόλια

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu