Θεραπεύοντας την αύρα

Πάρτε λίγα λεπτά, όπως πάντα, για να χαλαρώσετε. Είναι πολύ σημαντικό, όταν θέλετε να συνδεθείτε με την πιο λεπτοφυή όψη του εαυτού σας, να αφήσετε πίσω, όσο είναι δυνατόν, την ένταση – είτε νοητική, είτε σωματική.
Συγκεντρωθείτε τώρα στις ανώτερες ενέργειες του Φωτός. Ζητήστε τους τη βοήθειά τους, ώστε να γιατρεύσετε ότι και αν συμβαίνει στο αυρικό σας πεδίο. Οραματιστείτε στη συνέχεια την αύρα σας. Τι βλέπετε; Έχει σκισμένα σημεία; Έχει λιμνάζουσες ενέργειες; Πώς παρουσιάζεται γενικά;
Αν δεν τη βλέπετε, δεν πειράζει. Εστιαστείτε, όμως, στην αίσθηση που παίρνετε από αυτήν. Την αισθάνεστε βαριά, αδύναμη, με ένταση;
Όταν έχετε πάρει την εικόνα ή την αίσθηση, κρατήστε στα χέρια σας ένα μπλε χαλκηδόνιο και μία μπλε τουρμαλίνη, δύο ορυκτά που θεραπεύον την αύρα. Επικεντωθείτε στην ενέργειά τους και πείτε:
«Τα αυρικά μου σώματα εξαγνίζω και ως φωτεινό μου μανδύα τα ορίζω
Ζητώ απ’ όλο το σύστημα μου να θυμηθεί πως ήταν πριν γεννηθεί,
από την αγάπη του Θεού αγκαλιασμένο και από το Φως βαπτισμένο.
Είμαι υπέρτατα ευλογημένος/η και από τα ανώτερα πεδία προστατευμένος/η».
Επαναλάβετε μερικές φορές, έχοντας ταυτόχρονα την αίσθηση ότι το Συμπαντικό Φως διαχέεται γύρω από την αύρα σας. Δείτε το να θεραπεύει ότι έχετε δει ή αισθανθεί. Οραματιστείτε ότι το αυρικό σας πεδίο είναι δυνατό και λαμπερό. Κρατήστε για λίγο αυτήν την εικόνα, όσο πιο συνειδητά μπορείτε.
Όταν νιώσετε έτοιμοι, ευχαριστήστε τις Συμπαντικές ενέργειες για την υπέρτατη βοήθειά τους και επιστρέψετε χαλαρά, στο δικό σας χρόνο.
 
{Απόσπασμα από το βιβλίο μου ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΞΑΓΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ}

μοιράστε