Θεραπεύοντας την ψυχή με ορυκτά

Αν θέλετε να δουλέψετε ένα συναισθηματικό σας τραύμα, πάρτε μία φωτογραφία σας. Στο πίσω μέρος της, γράψτε το ονοματεπώνυμό σας και την ημερομηνία γέννησής σας.

Σε μία κόλλα χαρτί, γράψτε το γεγονός που σας απασχολεί. Αναφέρετε όσες λεπτομέρειες από αυτό, αλλά μην ξεχάσετε στο τέλος του κειμένου σας να γράψετε: 

“Ζητώ να θεραπευτώ από…

Ζητώ να λυτρωθώ από…

Ζητώ να εξελιχθώ στο…

Ζητώ να αναδημιουργήσω το…

Απόλυτη και ολοκληρωτική ίαση έρχεται σε όλα μου τα πεδία, φυσικά και ενεργειακά.”

Διπλώστε το χαρτί. Τοποθετήστε το κάτω από τη φωτογραφία και, επάνω από αυτή τη σύνθεση, τοποθετήστε ένα λουλούδι Αραγωνίτη (cluster), ένα ροζ Χαλαζία, ένα μπλε Χαλκηδόνιο και ένα Περίδοτο. 

Ο Αραγωνίτης βοηθά να θεραπευτούν παλιά τραύματα. Σταθεροποιεί τα συναισθήματα και γειώνει την ενέργειά μας, έτσι ώστε να αισθανόμαστε ασφαλείς, σε όποια διαδικασία και αν αρχίσει να εξελίσσεται, μέσα από αυτήν την τεχνική. 

Τα υπόλοιπα τρία ορυκτά δρουν βοηθητικά, ώστε να καλμάρουν τις όποιες εντάσεις, είτε σε συναισθηματικό, είτε σε νοητικό επίπεδο. 

Είναι μία τεχνική που μπορεί να βοηθήσει πολύ στο να λυθούν θέματα συναισθηματικής και ψυχολογικής φύσης, που ακόμη μας απασχολούν. Καλό θα είναι να αφιερώνουμε κάθε ημέρα λίγο χρόνο, να διαλογιζόμαστε μπροστά σε αυτή τη σύνθεση, να κρατάμε ένα ημερολόγιο συναισθημάτων και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για εμάς, με οποιονδήποτε τρόπο καθημερινά, για την εσωτερική μας υγεία. 

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email