Θυμίαμα έλξης της αγάπης

Μερικά αποξηραμένα μπουμπούκια τριαντάφυλλου

1 πρέζα αποξηραμένο ιβίσκο

1 πρέζα κρόκο

1 πρέζα άνθη γιασεμί

½ κουτ. Γλυκού σκόνη τζίντζερ

½ κουτ. Σκόνη κανέλας

2-3 πρέζες σανδαλόξυλο

2 κουτα. Σούπας λιβάνι τριαντάφυλλο

Τα αλέθετε στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν μια πούδρα. Λιβανίστε με το ενεργειακό θυμίαμα το χώρο σας, έχοντας το νου σας τι είδους αγάπη θέλετε να ελκύσετε στη ζωή σας, τι έχετε ανάγκη.

Μπορείτε να επαναλαμβάνετε από μέσα σας “Καλώ την αγάπη σε όλα τα επίπεδα και όλες τις διαστάσεις μου”.

Τελειώνοντας τη διαδικασία μπορείτε να ανάψετε ροζ κεριά στο σπίτι, να στολίσετε με λουλούδια και να βάλετε μουσική που ανοίγει την καρδιά σας.

Αν θέλετε να εξελίξετε την τεχνική σε μια μάνταλα αγάπης βρείτε τη φώτο ενός ζευγαριού ου σας εμπνέει, τοποθετείστε επάνω δύο καρδιές ροζ χαλαζία με το πρόγραμμα να καλέσουν το σύντροφο της ζωής σας. Αν έχετε ήδη σύντροφο και θέλετε να ενδυναμώσετε τη σχέση σας, κάντε ακριβώς την ίδια τεχνική με μια δική σας φωτογραφία σε μια ευτυχισμένη στιγμή σας. Ένας πολύ καλός διαλογισμός που μπορείτε να κάνετε μετά το θυμίαμα της αγάπης είναι το παρακάτω.

ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Καθίστε χαλαρά και οραματιστείτε αυτό που θέλετε να ελκύσετε. Νιώστε όσο πιο βαθιά μπορείτε το αίσθημα της αγάπης και αφήστε τον εαυτό σας να ξεχειλίσει από αυτήν, τόσο που να γεμίσει το σπίτι σας, τη γειτονιά, την πόλη και όταν νιώσετε ότι είστε ανοικτοί ενεργειακά, νιώστε ότι καλείτε το σύντροφο σας όπου και να βρίσκεται.

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu

Μεγάλη προσφορά Ιουλίου

Μία μοναδική προσφορά για τους φίλους της σελίδας, για τον Ιούλιο! Κάθε Πέμπτη του Ιουλίου, μπορείτε να επιλέξετε μία συνεδρία ενεργειακής διάγνωσης των chakra ή μία συνεδρία κρυσταλλοθεραπείας ή συνεδρία ενεργειακής ανάγνωσης ταρώ, μόνο με 25€! Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας είναι 40 λεπτά και το ραντεβού κανονίζεται κατόπιν συνεννόησης.

Κανονίστε τη συνεδρία σας τώρα, με ένα τηλέφωνο στο 6974455759