Θυμίαμα τόνωσης της αγάπης

Χτυπήστε στο γουδί μικρά τριανταφυλλάκια, άνθη γιασεμιού και λεβάντας αποξηραμένα. Όταν γίνουν σκόνη προσθέστε ψιλοκομμένα ξύλα βανίλιας. Όταν το μείγμα είναι έτοιμο, πάρτε 6 τσιπς από ροζ χαλαζία που τα έχετε ήδη καθαρίσει και προγραμματίσει για να ελκύσετε την αγάπη στη ζωή σας. Τα προσθέτετε και κρατάτε το μείγμα οραματιζόμενοι αυτό που λαχταράτε.

Προσθέστε στο καρβουνάκι και λιβανίζετε την αύρα και το χώρο του σπιτιού σας όσο συχνά θέλετε. Μπορείτε να προσθέσετε λιβάνι από τριαντάφυλλο και είναι καλύτερα η παρασκευή αυτού του θυμιάματος να γίνει σε γέμιση σελήνης. Τα κρυσταλλάκια μην τα πετάξετε, θάψτε τα στη γη με πολύ ευγνωμοσύνη για την ενέργεια που σας προσέφεραν.

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu

Μεγάλη προσφορά Ιουλίου

Μία μοναδική προσφορά για τους φίλους της σελίδας, για τον Ιούλιο! Κάθε Πέμπτη του Ιουλίου, μπορείτε να επιλέξετε μία συνεδρία ενεργειακής διάγνωσης των chakra ή μία συνεδρία κρυσταλλοθεραπείας ή συνεδρία ενεργειακής ανάγνωσης ταρώ, μόνο με 25€! Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας είναι 40 λεπτά και το ραντεβού κανονίζεται κατόπιν συνεννόησης.

Κανονίστε τη συνεδρία σας τώρα, με ένα τηλέφωνο στο 6974455759