Κέντρο κεφαλής και ορυκτά

Το κάθε Ενεργειακό Κέντρο δονείται σε μία ξεχωριστή ενεργειακή συχνότητα, όπως έχουμε ήδη αναφέρει . Έτσι, συγκεκριμένα ορυκτά συνεργάζονται καλύτερα με το κάθε Ενεργειακό Κέντρο, με βάση τη δική τους δόνηση.

Θα αναφερθούμε σε μερικά από αυτά που αντιστοιχούν στο Κέντρο Κεφαλής, έτσι ώστε να πάρετε μία ιδέα για τον τρόπο δράσης τους και τον τρόπο που γενικά μπορούν να επηρρεάσουν, να θρέψουν και να τονώσουν το σύστημά σας.

Μην ξεχνάτε πως τα ορυκτά είναι ουσιαστικά Συμπαντικές «πολυβιταμίνες», οι οποίες μπορούν να προσδώσουν μία άλλη διάσταση στον ψυχισμό, την αντίληψη και την πνευματική μας υπόσταση.

–Κέντρο Κεφαλής–

ΛΕΥΚΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣ

Η καθαρότητα και η διαύγεια που εκφράζει αυτό το ορυκτό, ταυτίζεται με την αγνότητα του Ενεργειακού Κέντρου Κεφαλής. Ο κρύσταλλος Χαλαζίας είναι ένας διάμεσος του Φωτός και για αυτό η δόνησή  του είναι τόσο υψηλή. Μεταφέρει κοσμικά μηνύματα και τα διοχετεύει στο γήινο πεδίο – έτσι απορροφούνται ενεργειακά – και βοηθά έτσι στην πνευματική ανάπτυξη των όντων. Εξάλλου, αυτή είναι η αποστολή του.

Υπάρχει όμως ένα ακόμα μυστικό που θα μοιραστώ μαζί σας, σχετικά με το Κέντρο Κεφαλής: στο Ενεργειακό αυτό Κέντρο μπορούμε να συναντήσουμε πολλά ακόμα Ενεργειακά Κέντρα. Παράδειγμα είναι το πιο γνωστό από όλα, το Alta Major. Υπάρχουν όμως ακόμα περισσότερα, λιγότερο γνωστά.

Στο βιβλίο μου «Κρυσταλλικός Βελονισμός και Ορυκτά» μπορείτε να διαβάσετε με λεπτομέρεια για τα βελονιστικά σημεία που βρίσκονται γύρω από το Κέντρο της Κεφαλής και υποστηρίζουν τη ροή της ενέργειας, προσφέροντας την ευκαιρία για διεύρυνση των αιθερικών σας αισθήσεων. Παραδειγματικά, σας παραθέτω τα πέντε βασικότερα σημεία που πλαισιώνουν το Κέντρο, όπως και το ρόλο που μπορούν να παίξουν με την ενεργοποίησή τους από βελόνες ή αιχμές κρυστάλλου Χαλαζία.

–Βελονιστικά Σημεία–

DU MAI 20

Εκατό ενώσεις – Hundred Convergences – BaiHui

Σημείο συνάντησης με μεσημβρινό ουροδόχου, χοληδόχου, τριπλού θερμαστή, ήπατος

Εντοπίζεται στο κέντρο, στην κορυφή του τριχωτού της κεφαλής, περίπου 7 cun από την οπίσθια και 5 cun από την πρόσθια γραμμή των μαλλιών, στο σημείο όπου η γραμμή από τις κορυφές των αυτιών συναντά τη μέση γραμμή της κεφαλής

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΡΟΛΟΣ

Είναι ιδιαίτερα ισχυρό σημείο και παίζει έναν πιο ισχυρό ρόλο σε σχέση με το Du Mai 21. Από το Du Mai 20 βγαίνει ένα νήμα, το οποίο δίνει συμπαντική σύνδεση του ανθρώπου με το όλον. Η ουσιαστική πνευματική θρέψη ξεκινάει από εκεί. Αυτό το σημείο κατεβάζει και στη συνέχεια διαμοιράζει στο σώμα την ενέργεια. Ταυτόχρονα, είναι ένα ισχυρό σημείο τόνωσης, το οποίο ανεβάζει την ενέργεια. Έτσι, μπορεί να συνδυαστεί με ασκήσεις της Kundalini, η οποία ελκύει ισχυρά την ενέργεια προς τα πάνω.

 

DU MAI 21

Μπροστά στην κορυφή – Before the Vertex – Qianding

Εντοπίζεται 1,5 cun μπροστά από το Du – 20 και 1,5 cun πίσω από το Du – 22

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΡΟΛΟΣ

Μεταξύ των Du Mai 20 και 21 βρίσκεται το Κέντρο Κεφαλής. Από αυτά τα δύο σημεία, τα Du Mai 20 και 21, επηρεάζεται το Κέντρο Κεφαλής και μπορούν να φέρουν την εξισορρόπηση, πιέζοντάς τα ταυτόχρονα ή και εναλλάξ με το Κέντρο Κεφαλής. Λειτουργούν ως αποθήκες του κέντρου κεφαλής, όπου μαζεύονται πληροφορίες. Το Κέντρο Κεφαλής μας συνδέει με το σύμπαν και με το όλον, ενώ τα δύο αυτά σημεία δρουν για να κατανοήσουμε όλη την πνευματική γνώση που απορροφάμε εδώ, στη γήινη υπόστασή μας. Επίσης, εξαιρετικό σημείο για να βοηθήσει ανθρώπους που έχασαν τη σύνδεσή τους με τις συμπαντικές ενέργειες.

DU MAI 22

Έδρα του εγκεφάλου – Fontanel Meeting – Xinhui

Εντοπίζεται στη μεγάλη πηγή του κρανίου, 1 cun πίσω από το Du – 23 ή 2 cun μέσα στη γραμμή των μαλλιών, 3 cun μπροστά από το Du – 20

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΡΟΛΟΣ

Το Du Mai 22 είναι ένα σημείο που λειτουργεί ως πομπός. Εκπέμπει τη δική μας προσωπική δόνηση. Είναι κατά κάποιο τρόπο ο ρυθμιστής μας σε σχέση με τους άλλους ήχους γύρω μας – λέγοντας ήχους, εννοώ τις δονήσεις των άλλων ανθρώπων.

ΟΥΡΟΔΟΧΟΣ ΚΥΣΤΗ 8

Τέλος των αγγείων – Declining Connection – Luoque

Εντοπίζεται 1.5 cun πίσω από το Ο.Κ. 7 και 1.5 cun πλάγια της μέσης γραμμής

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΡΟΛΟΣ

Αν και ο Μεσημβρινός της Ο.Κ. ανήκει στο στοιχείο του νερού, το σημείο Ο.Κ. 8 είναι ένα σημείο το οποίο μπορεί να μας βοηθήσει να συνδεθούμε με όλα τα στοιχεία και να επεκτείνουμε τις αισθήσεις σε ενεργειακό επίπεδο.

 

ΟΥΡΟΔΟΧΟΣ ΚΥΣΤΗ 9

Προσκέφαλο Jade – Jade Pillow – Yuzhen

Εντοπίζεται 1.5 cun πίσω από το Ο.Κ. 7 και 1.5 cun πλάγια της μέσης γραμμής

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΡΟΛΟΣ

Εξαιρετικό σημείο για ενεργοποιήσει το άτομο με ένα ιδιαίτερο τρόπο. Κάνετε μάλαξη σε ένα ή όλους τους luo. Ακουμπήστε Jade σε όλους τους μεσημβρινούς luo, όπως και σε όλα τα ένεργειακά κέντρα και επίσης τοποθετήστε βελόνετ στην Ο.Κ. 9 ή και πάλι Jade. Το άτομο θα αισθανθεί μία μεγάλη διεύρυνση. Το στοιχείο του Jade μπορεί να μεταδώσει πολλές πληροφορίες από διάφορα επίπεδα στο δέκτη.

–Ορυκτά–

Ας μελετήσουμε τώρα τις ιδιότητες ορισμένων ακόμη Ορυκτών που μπορούν θαυμάσια να συνδεθούν και να συνεργαστούν με το Κέντρο Κεφαλής, ώστε να προωθήσουν τη σύνδεση με το Σύμπαν και το πνευματικό πεδίο.

ΚΡΥΟΛΙΤΗΣ

Ένα από τα ελάχιστα Ορυκτά που μπορούν να βοηθήσουν όταν βρίσκεστε στη διαδικασία της σκοτεινής νύχτας της Ψυχής – ένα βαθύ μυητικό στάδιο όπου το άτομο μεταλάσσεται πραγματικά σε όλα του τα επίπεδα. Είναι πραγματικά επώδυνο, αλλά το άτομο αναδύεται φωτεινότερο μέσα από αυτή τη διαδικασία. Επίσης καλεί αυτούς τους πνευματικούς Δασκάλους που μπορούν να αναλάβουν το άτομο ύστερα από όποια μορφή πνευματικής εξέλιξης.

Καθαρίζει τη σκέψη και τον συνδέει με τον Ανώτερο Νου. Σας συνδέει με την πρώτη ακτίνα της Δύναμης και γενικά εμφυσά μέσα σας τη θεϊκή ισχύ.

ΔΑΝΒΟΥΡΙΤΗΣ

Ένα Ορυκτό το οποίο σας συνδέει άμεσα με τη θεϊκή πηγή. Ενεργοποιεί, όχι μόνο το Κέντρο Κεφαλής, αλλά και το όγδοο Κέντρο, το οποίο βρίσκεται πάνω από αυτό. Έτσι, μπορείτε εύκολα να λάβετε μηνύματα. Είναι από τα κατεξοχήν Ορυκτά σύνδεσης με το αγγελικό πεδίο και γενικότερα της επικοινωνίας με Ανώτερα όντα του Φωτός. Μεταφέρει αυτό το υψηλό Φως εσωτερικά, ανοίγοντας καρδιά και πνεύμα.

ΦΑΙΝΑΚΙΤΗΣ

Ένα Ορυκτό που, όταν τοποθετηθεί στο Κέντρο Κεφαλής, εξαπλώνει τη διαύγειά  του σε ολόκληρο το σύστημα. Ενεργοποιεί την αφύπνιση του ατόμου στο πνευματικό πεδίο, όπως και ενισχύει το διαλογισμό και τη διαίσθηση. Γενικότερα, προσφέρει ολιστική αφύπνιση στο σύστημα. Έτσι, το άτομο αισθάνεται μία ευχάριστη νοητική οξύτητα, όπου μπορεί να αντιληφθεί περισσότερα πράγματα, ακόμα και στην καθημερινότητα. Βοηθά να έρθουμε σε επικοινωνία με το πνευματικό σώμα και να λάβουμε πληροφορίες από αυτό το πεδίο. Σας καθοδηγεί ώστε να βρείτε το πνευματικό σας μονοπάτι.

ΛΕΥΚΟ ΤΟΠΑΖΙ

Ένα ιδιαίτερα πνευματικό Ορυκτό, το οποίο βοηθά την υλοποίηση στο φυσικό πεδίο. Φανταστείτε πως η δύναμή του είναι να προσφέρει, από πνευματικό υλικό, μορφή στο γήινο πεδίο. Ανοίγει την πνευματικότητα σε υψηλό βαθμό, είναι ένα εξαιρετικό Ορυκτό για διαλογισμό και για να σας οδηγήσει στον πυρήνα της αλήθειας σας.

ΑΠΟΦΥΛΛΙΤΗΣ

Ο λευκός Αποφυλλίτης είναι ένα Ορυκτό το οποίο μπορεί να σας υποστηρίξει για να περπατήσετε μέσα από το πιο σκοτεινό μονοπάτι. Γειώνει την Ακτίνα του Φωτός μέσα σε όλο το σύστημα και σας συνδέει με τους πνευματικούς σας οδηγούς, βοηθώντας σας να αναγνωρίσετε την προσωπική δόνηση της Ψυχής σας. Ενδυναμώνει τα οράματα, προσφέρει απλόχερα πνευματικές πληροφορίες και βοηθά στην επικοινωνία με τον Ανώτερο Εαυτό.

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email