Καθαρίζοντας ορυκτά κοσμήματα

Όλοι, λίγο πολύ, έχουμε κοσμήματα με ορυκτά στη μπιζουτιέρα μας. 

Όμως, επειδή τα ορυκτά έχουν ενέργεια που χρειάζεται να ανανεώνεται, όπως κάθε τι που αλληλοσυσχετίζεται με το ενεργειακό πεδίο, είναι απαραίτητο τα κοσμήματα αυτά να τοποθετούνται σε ένα ειδικό σταντ και όχι να είναι κλεισμένα σε κάποιο κουτί.

Μπορείτε να ανανεώνετε την ενέργειά τους, παρασκευάζοντας ένα μίγμα από ανθόνερο και λίγες σταγόνες από αιθέρια έλαια φασκόμηλου, δεντρολίβανου και άρκευθου, με το οποίο θα τα ψεκάζετε συχνά, ώστε να καθαρίζονται ενεργειακά και να ενεργοποιούνται εκ νέου και να σας παρέχουν την άυλη, αλλά δυναμική υποστήριξή τους. 

Μπορείτε ακόμη να τα πλένετε με νερό, βιολογικό πράσινο σαπούνι και ελάχιστες σταγόνες μηλόξυδο. Κατόπιν, τα ξεβγάζετε καλά και τα αφήνετε στον ήλιο να στεγνώσουν ή τα σκουπίζετε απαλά με ένα μαλακό πανί. Προσοχή: αν έχετε ορυκτά που δεν αντέχουν το έντονο φως, όπως το Τυρκουάζ, φροντίστε να τα εναποθέσετε σε σημείο όπου ο ήλιος δεν τα χτυπά τόσο έντονα!

Με αυτόν τον τρόπο, τα ορυκτά σας κοσμήματα θα μένουν πάντοτε ανανεωμένα και η αίσθησή σας, όταν τα φοράτε, θα παραμένει δονητικά υγιής. 

 

μοιράστε