Καθαρισμός, εναρμόνιση και προγραμματισμός των Κρυστάλλων

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΑΛΑΤΟΝΕΡΟ Ή ΑΛΑΤΙ


Τοποθετείστε τα σε ένα γυάλινο, χωρίς σχέδια, δοχείο με νερό αφού έχετε διαλύσει μέσα χοντρό θαλασσινό αλάτι, το οποίο έχει ιδιαίτερα καθαριστικές και εξαγνιστικές ιδιότητες. Προσθέστε στο αλατόνερο (αν θέλετε) λίγες σταγόνες Seraphis Bay της Aura Soma και Grab Apple από τα Ανθοϊάματα Dr.E. Bach, αλλά και εξαγνιστικά αιθέρια έλαια όπως είναι ο ευκάλυπτος, το φασκόμηλο, το δεντρολίβανο και ο άρκευθος τα οποία εκτός από τον καθαρισμό, τους δίνουν μια αίσθηση επαφής με τη γη – το φυσικό τους περιβάλλον. Αφήστε τα για τρεις με τέσσερις ώρες εώς ένα εικοσιτετράωρο.

Επειδή το αλατόνερο μπορεί να δράσει με οξύ τρόπο για κάποια ορυκτά να τα κάνει να δείχνουν θαμπά και να τα αφυδατώσει ενεργειακά μπορείτε να τα ακουμπήσετε απλά απευθείας πάνω σε αλάτι.

Στην περίπτωση των ορυκτών που δεν επιδέχονται τον άμεσο καθαρισμό με το αλατόνερο ή το αλάτι, όπως το τουρκουάζ, το μαλαχίτη, το κεχριμπάρι, το μαργαριτάρι και όλα τα New Age ορυκτά, μπορείτε α) να τοποθετήσετε τα ορυκτά σε ένα κρυστάλλινο μικρότερο μπολ και αυτό να το βάλετε μέσα στο μπολ με το νερό και το αλατι, καθώς το αποτέλεσμα του αλατιού θα διαπεράσει το γυαλί ή β) στην περίπτωση του αλατιού μόνο, να απλώσετε πάνω του ένα λευκό μεταξωτό πανί και τοποθετείστε επάνω τους κρυστάλλους. Ο χρόνος καθαρισμού είναι ο ίδιος. Το μετάξι μέσα από τη διαδικσία δημιουργίας του είναι ένα υπέροχο υλικό, που μπορεί να εκλεπτύνει τις ενέργειες.

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αλάτι Ιμαλαϊων, το οποίο έχει μια ιδιαίτερα εκλεπτυσμένη ενέργεια σε σχέση με αυτή του χοντρού αλατιού, αλλά δρα εξίσου αποτελεσματικά στον καθαρισμό και την απελευθέρωση από την αρνητικότητα και το σοκ, που μπορεί να έχουν υποστεί τα ορυκτά μας.

Ο καθαρισμός με το αλάτι είναι από τους πιο δυνατούς τρόπους, κυρίως αν νιώθουμε ότι ο κρύσταλλος ή το ορυκτό μας έχει έντονη αρνητική ενέργεια, καθώς το αλάτι έχει την ιδιότητα να σβήνει κάθε προηγούμενο προγραμματισμό και να εξαγνίζει κάθε αρνητικότητα από οποιοδήποτε επίπεδο.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΕ ΘΥΜΙΑΜΑ


Βάλτε στο μπλέντερ φύλλα από φασκόμηλο, ύσσωπο, ευκάλυπτο, δάφνη, λεβάντα, δεντρολίβανο, κουκούτσια κέδρου και άρκευθου, σανδαλόξυλο, μαστίχα, μαύρο λιβάνι και λίγο αλάτι Ιμαλαϊων για να γίνουν σκόνη. Αυτή τη σκόνη μπορείτε να την βάλετε πάνω σε καρβουνάκι λιβανίσματος για να εξαγνίσετε τα ορυκτά και το χώρο σας, καθώς αυτός είναι ένας ιδιαίτερα αποτελεσματικός τρόπος καθαρισμού, ιδιαίτερα για ορυκτά που είναι δεμένα σε κοσμήματα.

ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΜΕ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟ


Πάρτε στο αριστερό (δεκτικό) σας χέρι τον κρύσταλλο και σκεπάστε τον με το δεξί (δοτικό). Φανταστείτε ένα λαμπερό αστέρι πάνω από το κεφάλι σας. Νιώστε το αστραφτερό λευκό του φως να μπαίνει από το κέντρο της κεφαλής σας. Αισθανθείτε καθώς ρέει να σας πλημμυρίζει και να καθαρίζει το σώμα σας, ξεπλένοντας με το αγνό φως του κάθε σας κύτταρο. Νιώστε τον εαυτό σας να λάμπει, το φως να ξεχύνεται από τα χέρια σας και να μεταδίδεται στον κρύσταλλο. Μείνετε για λίγο με αυτή την αίσθηση. Αφιερώσετε το ορυκτό στο Φως και στο ανώτερο καλό όλων.

Αν δυσκολεύεστε με τον παραπάνω οραματισμό, πάρτε βαθιές αναπνοές, πείτε ένα μάντρα ή απλά προσευχηθείτε.

ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΜΕ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΑ ΜΠΟΛ Ή ΘΙΒΕΤΙΑΝΙΚΑ ΚΥΜΒΑΛΑ


Τοποθετείστε στο κέντρο του κρυσταλλικού σας μπολ ένα ρεσώ αναμένο και γύρω – γύρω ροδοπέταλα. Επάνω στα ροδοπέταλα εναποθέστε τα ορυκτά που θέλετε να εναρμονίσετε και κινείστε τη μαλέτα απαλά στο χείλος του δεξιόστροφα, οραματιζόμενοι φως. Αν νιώσετε από την καρδιά σας να συνοδεύσετε τον κρυσταλλικό ήχο με ένα μάντρα ή έναν ήχο συντονίστε τη φωνή σας με τον ήχο του μπολ και αφεθείτε στη δόνηση.

Σε περίπτωση μικρού μεγέθους κρυσταλλικού μπωλ τοποθετείστε το αναμμένο ρεσώ δίπλα του.

Μπορείτε να εργαστείτε με τον ίδιο τρόπο και με τα Θιβετιανικά Κύμβαλα.

ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΜΕ ΘΥΜΙΑΜΑ


Βάζουμε στο μπλέντερ σανδαλόξυλο, λεβάντα, αχιλλέα, αρτεμισία, αποξηραμένα άνθη νερολί, γιασεμιού και μπουμπούκια τριαντάφυλλουμαζί με λιβάνι από τριαντάφυλλο και μύρο και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν σκόνη. Αυτή τη σκόνη μπορείτε να την βάλετε πάνω σε καρβουνάκι λιβανίσματος για να εναρμονίσετε τα ορυκτά και το χώρο σας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ


Όποιο τρόπο εναρμόνισης και αν διαλέξατε, κρατήστε την ενέργεια που έχει δημιουργηθεί μέσα από τη διαδικασία και προχωρήστε στον προγραμματισμό των ορυκτών σας, νιώθοντας την ποιότητα τους και καθορίζοντας τη χρήση τους (για θεραπεία, διαλογισμό ή καθαρισμό χώρου), καθώς οι δονήσεις του ενός σκοπού από τον άλλον, είναι διαφορετικές μεταξύ τους. Αν χρησιμοποιείτε τον ίδιο κρύσταλλο για δύο διαφορετικές εργασίες, τον αναγκάζετε να «σπαταλάει» κατά κάποιο τρόπο την ενέργειά του.

Βάλτε το ορυκτό μέσα στην αριστερή σας παλάμη και σκεπάστε την απαλά με τη δεξιά. Πάρτε μερικές βαθιές αναπνοές, χαλαρώστε και συνδεθείτε με τον Ανώτερο Εαυτό σας. Συνειδητά, με ουσία, σαφήνεια και πολλή αγάπη, αφυπνίστε τις ενεργειακές δυνάμεις του ορυκτού και μεταφέρετε το πρόγραμμα. Π.χ. «Από εδώ και πέρα θα εργάζεσαι μόνο με το Φως και για το Φως, εκφράζοντας όλες σου τις ποιότητες για το ανώτερο καλό όλων των όντων. Προορίζεσαι για θεραπεία ή για διαλογισμό, κτλ».

Στον χαλαζία, μπορεί να μπει διαφορετικό πρόγραμμα σε κάθε πλευρά του αρκεί να αφορά στο ίδιο θέμα. Με την εκπνοή σας, το πρόγραμμα έχει μεταφερθεί μέσα του.

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email