Καθαρισμός Μοτίβων

Μέσα από αυτήν την τεχνική, που συνδυάζει τη δυναμική ενέργεια του χαλαζία και την εξαγνιστική δύναμη του αλατιού Ιμαλαΐων, θα μπορέσετε να δουλέψετε επάνω στον καθαρισμό καταγραφών, που δημιουργούν καταστάσεις επαναλαμβανόμενες στη ζωή σας, από τις οποίες αισθάνεστε πως δε μπορείτε να αποκολληθείτε.

Θα χρειαστείτε έναν αρκετά μεγάλο κρύσταλλο χαλαζία σφαίρα, αρκετό αλάτι Ιμαλαΐων και ένα χαμηλό, πλατύ δοχείο από διάφανο γυαλί, χωρίς σχέδια.

Στήστε τη σφαίρα του Χαλαζία στο κέντρο του δοχείου, πάνω σε μία μικρή βάση, ώστε να μην ακουμπά η ίδια στο αλάτι. Οραματιστείτε καταστάσεις και γεγονότα που θεωρείτε καρμικά και επαναλαμβανόμενες καταστάσεις, που επηρεάζουν τη ζωή σας. Δείτε την εικόνα καθαρά, στο κέντρο της κρυστάλλινης σφαίρας από χαλαζία. Τι αντιδράσεις προκάλεσε αυτό το γεγονός και τι αντίκτυπο είχε στη ζωή σας; Συσχετίσεις που έχει αυτό το γεγονός με το παρελθόν; Πόσο συχνά επαναλαμβάνεται, με άλλες μορφές και παραλλαγές; Τι κοινά παρουσιάζουν μεταξύ τους αυτές; Τι δεσμεύουν από εσάς και τι σας κοστίζουν;

Συνεχίστε έτσι την αναζήτησή σας και βρείτε οτιδήποτε άλλο είναι χρήσιμο να μετουσιώσετε, μέσα από την ενέργεια της τεχνικής. Όταν πλέον έχετε εξαντλήσει το θέμα, δείτε το σιγά σιγά να λιώνει από το κέντρο της σφαίρας και να χύνεται στο αλάτι. Από εκεί, αισθανθείτε την εξαγνιστική δύναμη που επιδρά επάνω στην κατάσταση και δείτε τη να μετουσιώνεται. Καλό είναι να έχετε τοποθετήσει, πριν ξεκινήσετε την τεχνική, γύρω από εσάς και το σημείο όπου δουλεύετε, κομμάτια από μαύρο οψιδιανό, τα οποία θα συγκρατήσουν την αρνητική ενέργεια και θα την απορροφήσουν, ώστε να μετουσιωθεί γρηγορότερα και ομαλότερα.

Μόλις τελειώσετε, πετάξτε το αλάτι στη λεκάνη της τουαλέτας σας, ξεπλύνετε τα ορυκτά σας σε τρεχούμενο νερό και φρεσκάρετε την ενέργειά τους μέσα από τον καπνό ενός θυμιάματος. Καλό θα ήταν, επίσης, να πάρετε στη συνέχεια ένα δυνατό, εξαγνιστικό λουτρό.

[Η τεχνική αποτελεί μέρος του βιβλίου Εγχειρίδιο Εξαγνισμού και Ψυχικής Προστασίας της Shakila Ιωάννας Μπράτη, που έχει εκδοθεί από τις εκδόσεις Δίον]

μοιράστε