Καθαρισμός του προσωπικού σαμποτάζ – Ενέργεια του Σκορπιού

Γέμιση Σελήνης στο Σκορπιό. Μία όψη που μπορεί να φανερώσει όσα δε βλέπουμε, να ρίξει Φως στις κρυφές γωνίες του Είναι μας. Έτσι, μέσα από αυτήν τη μαγνητική δύναμη, θα βρούμε σε ποιο σημείο μπλοκάρουμε τον εαυτό μας, γιατί δε λειτουργεί θετικά η ζωή προς εμάς, ότι και αν κάνουμε.
Θα ταξιδέψουμε στον Κάτω Κόσμο, με τις αρχές του Σαμανισμού, ώστε να ανακαλύψουμε τον προσωπικό μας “σαμποτέρ” και να συμφιλιωθούμε μαζί του, ξεμπλοκάροντας την ενέργεια.
Στη συνέχεια, μέσα από τη δύναμη της Τέχνης, θα γειώσουμε αυτή τη σύνδεση στο φυσικό πεδίο και θα καθαρίσουμε τις αρνητικές εγγραφές – με τεχνική που βασίζεται στα δάκτυλα των χεριών και τη συναισθηματική κατάσταση που αντιπροσωπεύει το καθένα – μέσα από το αλάτι και τη φωτιά.
Ο καθαρισμός της σπονδυλικής στήλης με θεραπευτική ράβδο και εγγραφή καινούργιων πληροφοριών στο κεντρικό ενεργειακό κανάλι που υπάρχει μέσα της και τροφοδοτεί το σύστημά μας, θα μας οδηγήσει στην άκρη του νήματος και στη ζωή που αξίζουμε.
Σύμμαχοί μας, οι χάρτες της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής, με τις αντιστοιχίες που προσφέρει για τιν επαφή με την ενέργεια των εσωτερικών οργάνων, όπως και τα ορυκτά και τα βότανα, με τις θεραπευτικές τους δονήσεις.
Τέλος, ενεργοποίηση νέων εγγραφών στο ενεργειακό μας DNA, με θετικές δηλώσεις, χρησιμοποιώντας τη δόνηση των κρυσταλλικών μπωλ και των θιβετιανικών κυμβάλων, θα σφραγίσει τη θετική ροή στο σύστημά μας, οδηγώντας μας σε νέα κεφάλαια, νέες κατακτήσεις ζωής.

Σας περιμένουμε στην οδό Στεφάνου Κυπαρίσσου 9, στα Κάτω Πατήσια (11144)
Σάββατο 21 Οκτωβρίου, 10.00 – 17.00
Τιμή συμμετοχής: 50€
Συντονίστρια σεμιναρίου: Shakila Ιωάννα Μπράτη (Shamanic Earth Keeper) – 6974455759

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ, ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ

Σχόλια

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu