Καθαρός νους και Quantum Quattro

Το μυαλό φεύγει, πηδάει από το ένα δέντρο στο άλλο, όπως λένε οι Βουδιστές. Είναι σημαντικό να αυτοπαρατηρείστε μέσα στην ημέρα.

Έτσι, θα βλέπετε πιο καθαρά τους προγραμματισμούς που έχουν ενσωματωθεί τόσο πολύ μέσα μας, που πλέον δεν αναγνωρίζουμε ότι είναι επίκτητοι. Με τον τρόπο αυτόν επαναλαμβάνονται στην ζωή μας τα ίδια μοτίβα, γιατί έχουμε κάνει εγκεφαλικές συνάψεις που έχουν εδραιωθεί μέσα από το βίωμα που δεχτήκαμε και οδηγούν στο ίδιο αποτέλεσμα μαθηματικά.

image credit: www.crystalage.com

Παρατηρείστε τους μηχανισμούς: Πότε δρουν; Πότε έγιναν χρονικά; Πότε εσείς τους δεχτήκατε ως αλήθεια και έγιναν πεποιθήσεις και τρόπος ζωής; Επιτρέψτε να βγουν στην επιφάνεια αυτές οι αρνητικές πεποιθήσεις και δώστε χώρο στον εαυτό σας να τις δει, γιατί όσο τις κρίνετε και τις καταπιέζετε, τόσο πιο δυναμικά λειτουργούν. Έστω κι αν την ίδια στιγμή δεν μπορέσετε να τις διαχειριστείτε, όταν βρεθείτε σε έναν ασφαλή χώρο, ξαναφέρτε τες στο νου σας και αφήστε τες να απλωθούν στο σώμα σας. Επιτρέψτε να βρουν χώρο στην συνειδητή αντίληψή σας, γιατί όσο κάτι αποκεντρώνεται τόσο αραιώνεται κι έτσι γίνεται πιο διαχειρίσιμο.

Ανοίξτε την αντίληψη σας και αγκαλιάστε τα καταπιεσμένα σας κομμάτια, επιτρέψτε στον αυτό σας να αισθανθεί όλα αυτά που έχετε πιέσει μέσα σας και θα δείτε ότι η αλλαγή μέσα από αυτή την διαδικασία, έρχεται όλο και πιο κοντά μας.

Quantum Quattro

Ένα ορυκτό που μπορεί να μας συμπαρασταθεί σε όλη αυτή την διαδικασία, είναι το Quantum Quattro. Μας βοηθά να δούμε τα συναισθηματικά μας τραύματα και να μπούμε στην θεραπευτική διαδικασία. Εξισορροπεί γενικά τα συναισθήματα και το συναισθηματικό σώμα, βοηθά να ξεκαθαρίσουμε από μέσα μας πεποιθήσεις, που μας επηρεάζουν αρνητικά αλλά δυσκολευόμαστε να απεγκλωβιστούμε από αυτές. Γενικά μας υποστηρίζει στην αποταύτιση επαναλαμβανόμενων μοτίβων και στην διάκριση της δικής μας, προσωπικής αλήθειας. Βοηθά να ζούμε στο τώρα, στον απεγκλωβισμό από το άγχος, να νιώσουμε ευχαρίστηση με όσα έχουμε, να βιώνουμε ευγνωμοσύνη με τη ζωή μας και σύνδεση με την εσωτερική μας σοφία.

μοιράστε

Share on facebook
Share on linkedin
Share on print
Share on email