Καθεδρικός Χαλαζίας

Ο Καθεδρικός Χαλαζίας είναι το πρώτο ορυκτό που πήρα δώρο από το Δάσκαλό μου, όταν έκανα τα πρώτα μου βήματα στην Κρυσταλλοθεραπεία, πολλά χρόνια πριν. Είναι ακόμη μαζί μου, πάνω στο ναό μου, και οι πληροφορίες του είναι ανεξάντλητες.

Έχουν μέσα τους καταγεγραμμένες απίστευτες πληροφορίες, οι οποίες έχουν περαστεί από Ανώτερα όντα, για να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να ανέβει επίπεδο. Είναι μία συμπαντική βιβλιοθήκη, όπου υπάρχουν στοιχεία ακόμα και για τις υψηλότερες διαστάσεις. Δουλεύοντας μαζί τους, μπορείτε να έχετε οράματα και μηνύματα για όλους τους πιο λεπτοφυείς κόσμους, όπως τον αγγέλων, των devas, των ξωτικών.

Μέσα από έναν Καθεδρικό Χαλαζία, μπορείτε ακόμα να συνδεθείτε με άλλους κρυσταλλικούς φορείς γνώσης και να πάρετε πληροφορίες και από αυτούς, όπως τα κρυσταλλικά κρανία. Είναι μία πύλη μεταξύ του πνεύματος και της ύλης. Έτσι, φέρνει όλη τη συμπαντική γνώση άμεσα στο φυσικό πεδίο.

Βοηθά να απελευθερώσουμε μπλοκαρισμένα μας κομμάτια από άλλες διαστάσεις, από το αστρικό πεδίο, ακόμα και από σημεία που μένουν και πάλλονται στη δόνηση εκείνης της στιγμής που μας σόκαρε, όπως ένα σπίτι όπου ως παιδιά έχουμε ταλαιπωρηθεί. Εκεί ενυπάρχουν ενεργειακά κομμάτια μας, που παραμένουν στην τότε συχνότητα, ώσπου να απελευθερωθούν. Καταλαβαίνετε όμως πως, όσο αυτά τα κομμάτια παραμένουν χωρίς να μετατραπούν, εμείς θα παίρνουμε επιρροές από αυτά.

Βοηθά να ωριμάσουμε ψυχικά και πνευματικά, αναπτύσσει όλα τα ταλέντα που έχουν να κάνουν με το διαισθητικό και το μεταφυσικό μας κομμάτι και ελκύει κοντά μας ανθρώπους που ασχολούνται με αυτούς τους τομείς, ώστε να συνδεθούμε με πιο ουσιαστικές επαφές για τον εσωτερικό μας κόσμο, ειδικά αν χρησιμοποιηθεί διπλός Καθεδρικός.

Γενικά, είναι ένα ορυκτό που μας στηρίζει ώστε να συνδεθούμε με το υψηλότερό μας κομμάτι, να αναπτύξουμε ότι ανώτερο εμπεριέχουμε, να στολίσουμε τον εαυτό μας με την ομορφιά και τη γνώση του Σύμπαντος.

Σχόλια

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu