Καθημερινές συνήθειες ολιστικής υγείας

Η καινούργια χρόνια είναι πάντα μία τέλεια ευκαιρία να αισθανθούμε ξανά τι είναι σημαντικό στη ζωή μας που ίσως χάθηκε στις υπερβολές. Να στραφούμε σε εμάς, στον εσωτερικό μας εαυτό και να βρούμε την ουσία μας. Να ανακαλύψουμε το παιδί, την ιδεαλίστρια, την έφηβη, την αποφασιστική γυναίκα, την ζεστή θηλυκή ενέργεια που όλες έχουμε μέσα μας.
Ήρθε η ώρα να μας φροντίσουμε έμπρακτα μέσα στην καθημερινότητα μας. Να πώς μπορούμε να τα καταφέρουμε:

1. Μόλις ξυπνήσετε το πρωί, πιείτε ένα ποτήρι χλιαρό νερό με λίγες σταγόνες λεμόνι. Θα βοηθήσει να καθαρίσει όλο το πεπτικό σύστημα και αυτό σημαίνει καθαρός οργανισμός από τοξίνες, σημαίνει ενέργεια, σημαίνει αναζωογόνηση.

2. Επαναλαμβάνετε κάθε ημέρα μπροστά στον καθρέφτη σας πόσο σας αγαπάτε και σας παρακαλώ μην πέσετε στην παγίδα να το θεωρήσετε εγωιστικό γιατί ο μόνος τρόπος να σας αγαπήσουν οι άλλοι είναι να αγαπήσετε εσείς πρώτα το εαυτό σας. Αν εμείς δεν προσφέρουμε απλόχερα αγάπη στον εαυτό μας κανείς δεν θα μας δώσει.

3. Κάνετε καθημερινά ένα μικρό διαλογισμό χαλάρωσης που θα σας γαληνέψει και θα φορτίσει ξανά τις “μπαταρίες” σας με καθαρή ενέργεια. Φροντίστε τα λίγα λεπτά του διαλογισμού να μην σας ενοχλήσει κανείς.

4. Για να συγκεντρωθείτε στο διαλογισμό δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα που σας εμπνέει όπως ένα αναμμένο κερί, ένα χαλαρό μουσικό κομμάτι που αγαπάτε. Καθίστε σε μια άνετη στάση πάρετε μερικές βαθιές αναπνοές νιώθοντας σε κάθε αναπνοή να αποφορτίζεστε από οποιαδήποτε ένταση. Οραματιστείτε έναν ήλιο πάνω από το κεφάλι σας να σας ζεσταίνει γλυκά, αφήστε την θερμή του ενέργεια να διοχετευτεί σταδιακά σε όλο σας το σώμα. Βιώστε όσο μπορείτε πιο πολύ τη θαλπωρή του ήλιου.

5. Όταν νιώθετε μπλοκαρισμένη από αρνητικές ενεργειακές επιρροές, βάλτε 2 χούφτες χοντρό αλάτι μέσα σε ένα δοχείο και προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας λάδι και όσο γάλα χρειάζεται για να γίνει μία πάστα. Τρίψτε με αυτό το υλικό το σώμα σας επιμελώς νιώθοντας ότι απορροφά όλες τις αρνητικές επιρροές από το σώμα και την αύρα σας. Ξεπλυθείτε οραματιζόμενη το νερό να παρασέρνει μέχρι και τον τελευταίο κόκκο αρνητικότητας ακόμα και από τα κύτταρά σας.

6. Πριν κοιμηθείτε κάνετε την ανασκόπηση της ημέρας που πέρασε αναγνωρίζοντας όσο μπορείτε πιο καθαρά τη συμπεριφορά σας στις διάφορες καθημερινές καταστάσεις.

Ο Κρύσταλλος Χαλαζίας, σε όλους αυτούς τους διαφορετικούς τομείς, μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά, καθώς είναι ένα πολύπλευρο πλάσμα, με πολλές και ιδιαίτερες δυνατότητες.

Το χλιαρό νερό σας κάθε πρωί μπορεί να είναι κρυσταλλικό νερό από Χαλαζία παρασκευασμένο από εσάς, το οποίο μπορεί να σας αναζωογονήσει σε όλα τα επίπεδα και να βοηθήσει πιο δραστικά στην απελευθέρωσή σας από τις τοξίνες.

Μπορείτε να κολλήσετε στον καθρέφτη σας με επιθέματα διπλής όψης μικρά βότσαλα Χαλαζία, σε κάθε ένα από τα οποία έχετε περάσει ενεργειακά ποιότητες που θεωρείτε ότι χρειάζετε να ενδυναμώσετε μέσα σας, όπως αγάπη του εαυτού, εμπιστοσύνη στον εαυτό και αυτοπεποίθηση. Έτσι, κάθε φορά που θα κοιτάζεστε στον καθρέφτη, θα επιτρέπετε στον εαυτό σας να απορροφά τις ενέργειες αυτών των υπέροχων κρυστάλλων.

Μπορείτε να τοποθετήσετε ένα βότσαλο κρυστάλλου Χαλαζία επάνω στην κοιλιακή σας χώρα κατά τη διάρκεια του διαλογισμού σας, ο οποίος θα θρέψει την ενέργειά σας και θα σας βοηθήσει να αναζωογονηθείτε με πλούσιο πράνα.

Σχόλια

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu